| geulica4 a întrebat:

.. imi place de o fata si ea ma place pe mine dar nu putem fi impreuna din cauza parintilor ei nu o lasa sa stea cu mine pentru ca sunt mai mare ca ea cu 2 ani (eu 16 si ea 14) si nu stiu de ce ce pot face sa putem fi impreuna

5 răspunsuri:
| Iris1997 a răspuns:

Pur si simplu continuati relatia.Parintii va despart deoarece va cred prea mici si le este teama sa nu faci altele, voi fi direct adica sex ok? Daca va iubiti atat de mult continuati fara sa faceti acest pas pana cand o sa aveti o varsta putin mai mare.Atunci o sa aveti mai multa libertate.

| geulica4 explică (pentru Iris1997):

Eu chiar nu sunt genul de baiat care sa ma bag cu o fata pentru sex nici nu m-am gandit la asa ceva de cand stau cu ea afara

| Iris1997 a răspuns (pentru geulica4):

Atunc continuati relatia.

| Octa00 a răspuns:

Stati linistiti, ca parintii nu pot afla daca voi va intalniti afara. Aveti grija doar sa nu va urmareasca, sau sa intre pe site-urile de socializare, sa vada ce vorbiti.In rest e ok.Nu trebuie sa iti peste de ce zic parintii in legatura cu asta.Continuati relatiawinking

| AnastasiaKatelimov a răspuns:

Continuati sa fiti impreuna. Normal, parintii fetei nu o lasa, ca doar na are 14 ani, dar nu trebuie sa opriti relatia.Ca doar na, va iubiti