| valentinValentin a întrebat:

Imi place de o fata si ea zice ca nu ii place de nimeni ca e prea mica.Am 13 ani si ea la fel,ii fac cadori,incerc sa o iau in brate,dar ei nu ii place, suntem prieteni buni de la gradinita si nu stiu ce sa fac sad

Răspuns Câştigător
| Lorenuta2000 a răspuns:

Buna. sunt fata, am tot 13 ani, si ma aflu in aceeasi situatie cu un baiat din clasa, atat doar ca ne cunoastem din clasa a doua. crede-ma, nicio fata de 13 ani nu se simte bine cand un baiat o imbratiseaza. iar atunci cand primeste cadouri, ei bine, ii place ce primeste, dar parca nu a sosit momentul cadourilor de la baieti. sper ca-i inteles idea. nu creau sa te supar, dar asta-i adevarul in legatura cu fetele de 13 ani. asteapta si tu pana la liceu.

3 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Poate te iubeste mult, dar ca pe un amic... daca va cunoasteti de la gradinita, probabil nu vrea sa strice relatia de prietenie pe care o aveti!

| maryi896587 a răspuns:

Cred ca sunteti prea mici ca sa aveti o relatie de alt tip decat o simpla prietenie.de ce sa stricatio frumoasa pritenie pe ceva ce poate nu va dura?

| zDenYz a răspuns:

Buna poate ii e frica sa aiba un prieten pentru ca are 13 ani sau poate vrea sa fiti doar prieteni nimic mai mult.Intreab-o de ce nu e fericita cand o iei in brate sau ii faci cadouri