| actorul a întrebat:

Îmi place de o fata si nu stiu cum sa-i spun asta.Sunt mai mare ca ea cu un an adica eu 14 ani ea 13 ani insa...fata nu e genu care sa vrea sa aiba prieten adica ea este de alta religie (evanghelista). Bine nu e o religie care sa interzica sa aiba un prieten dar... de mica a fost obsinuita de mama ei sa nu aiba iubit iar ea acum sa obisnuit asa(Chiar daca mama ei nu i-a interzis sa vorbeasca cu un baiat).I-a placut de un baiat insa acum nu-i mai place. CUM SA-I SPUN C-O PLAC?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| EugenShiAtat a răspuns:

Daca iti este rusine sa te duci s-o iei de mana si sa-i spui ce simti pune o fata sa vb cu ea niciodata un baiat Doar o FATA sa vorbeasca cu ea pentru tine dar trebuie sa ai grija ca fata respecetiva sa nu te simpatizezehee hee

4 răspunsuri:
| Kalla a răspuns:

Nu conteaza religia.Am intalnit evanghelistii si sunt aproape ca ortodocsii.Credem in aceleasi lucruri.
Pentru a cuceri-o fii amuzant. Fetelor le lac baietii care le fac sa rada.

| Hexiled a răspuns:

Pai ai putea sa vorbesti cu ea si pe masura cu cat deveniti prieteni cerei fb sau messu si vorbiti si acolo si cand vei crede ce esti pregatit spune-i ce sentiment pentru ea

| BLeur a răspuns:

Frate, ţi-o spun mai dur că asta îmi e firea.

Du-te la ea, ia-o într-un loc retras şi spune-i în faţă ceea ce simţi, nu te complica altfel pentru că mai rău este.winking. Da' nu contează religia/naţionalitate etc. DACĂ îţi place, îţi place şi PUNCT.

Baftă!

| OlariuRox a răspuns:

E prea mica pentru un iubit, ea e constienta de asta de aia nu vrea sa aive. Eu zic sa incerci sa fi afectuos cu ea, isi va da seama ca ti la ea.Cand e trista inceraca sa ii furi un zambet, mereu cand are nevoie de ajutor fi acolo pentru ea.Aruncai priviri pline de blandete. Fi tu insuti!