| Anonim1842 a întrebat:

Imi place de o fata( sunt in clasa a 10 a si e de varsta cu mine ) si nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea.Imi place mult de ea si as vrea sa fie iubita mea dar nu am curajul sa vorbesc cu ea si nu stiu ce sa ii spun.Mi se pare ciudat sa te duci sa o saluti sau ceva de genul daca tu esti un necunoscut.Amandoi suntem la acelasi liceu si ma intalnesc cu ea in fiecare dimineata dar nu stiu ce i-as putea spune plus ca sunt un pic mai timid.Chiar imi doresc sa am o relatie cu ea nu stiu chiar imi place de fata aia.Ce sa fac sa o cuceresc? Voi cum ati proceda? Pe bune nu cred ca am vazut o fata pana acum sa ma faca sa o plac chiar asa...Eu mai am si o problema ca nu prea am prieteni... adica am putini si nu prea ies pe afara des. Dar eu in principal vreau sa aflu cum as putea sa o fac sa ma placa sau ce sa fac ca nu prea am curaj sa vorbesc cu ea.Dau funda + vot!

3 răspunsuri:
| InF3CT a răspuns:

Esti in clasa a 10-a si nu stii cum sa te bagi in seama cu o fata? Serios?

| Anonim1842 explică (pentru InF3CT):

Pai cu o fata ca ia nu am nici curajul sa ma bag in seama cu ea si nici nu stiu ce sa ii spun.Deci pe bune am avut eu iubite dar ca ea nu am avut.

| andreeagreynross22 a răspuns:

Nu e asa greu, poti incepe sa iesi mai des pe afara cu prietenii, si cand o vezi, cand va intalniti ii poti zambi. O saluti, o poti intreba ce face. nu trebuie sa fii asa timid smug> bag.o in seama, mai caut.o pe Facebook, incepi cu intrebari simple, in asa fel incat sa se ataseze de tine, dupa lucrurile de la sine o sa se intample smug