| Noideas a întrebat:

..imi place de un baiat de foarte mult timp...la inceput din prostie mi-am impartasit gandurile cu unul dintre prieteni mei.el fiind mai guraliv,in a doua zi a aflat cam toata clasa din care facea el parte si baiatul de care imi placea la fel.el reactionand foarte urat deoarece toata lumea a facut mare zarva pe chestia ca mie imi placea de el, si eu si el suntem foarte timizi, oricum cu parere de rau au trecut 3 ani de atunci si inca imi place foarte mult de el chiar daca am incercat sa trec peste mereu se uita la mine la scoala si oriunde merg chiar nu stiu ce sa fac..nici prietena mea nu mai are sfaturi.
Ps: v-am spus ca sunt timida..si el la fel.
Va rog un sfat.happy multumesc.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să-ți fie învățare de minte ca pe viitor să nu mai fi carte deschisă pentru toată lumea!
Voi de 3 ani de zile nu ați reușit nici măcar un "Salut"?
Pa, pa.

| lolium a răspuns:

Cred ca ar trebui sa uiti tot ce s-a intamplat si sa il tratezi cu indiferenta.In felul acesta o sa ii dai impresia ca nu mai e atat de important pentru tine(chiar daca adevarul e altul) In mod normal dupa 3 ani ar fi trebuit sa uite intamplarea asta nefericita dar sunt convinsa ca cel mai mult l-au deranjat comentariile colegilor si prietenilor lui si s-a purtat asa pentru ca nu a stiut cum sa reactioneze. Daca tu te-a purtat frumos cu el in continuare chiar si dupa ce s-a aflat ca iti place de el cu siguranta i-ai dat impresia ca vrei o relatie si tocmai de aceea te-a respins.Cel mai probabil e ca de fiacare data cand o sa va vedeti la scoala o sa isi aminteasca de acel incident si nu o sa poti sa te apropii de el nicioadata.Parerea mea e ca ar trebui sa lasi lucrurile asa, altfel vei complica si mai mult situatia.
PS:daca imi vei urma sfatul si il vei trata cu raceala o sa ii devii "putin"antipatica si asta pentru ca o sa ii ranesti orgoliul.Dar asta e un semn ca ai reusit exact ce ai vrut :sa ii demonstrezi ca lucrurile s-au schimbat, ca nu mai conteaza atat de mult pentru tinehappy

| dudda a răspuns:

Du-te la el si spune-i ce simti intr-un mod prietenesc poate are si el aceleasi ganduri ca si tine!
FUNDA?