Bună.
Să-ți fie învățare de minte ca pe viitor să nu mai fi carte deschisă pentru toată lumea!
Voi de 3 ani de zile nu ați reușit nici măcar un "Salut"?
Pa, pa.
Cred ca ar trebui sa uiti tot ce s-a intamplat si sa il tratezi cu indiferenta.In felul acesta o sa ii dai impresia ca nu mai e atat de important pentru tine(chiar daca adevarul e altul) In mod normal dupa 3 ani ar fi trebuit sa uite intamplarea asta nefericita dar sunt convinsa ca cel mai mult l-au deranjat comentariile colegilor si prietenilor lui si s-a purtat asa pentru ca nu a stiut cum sa reactioneze. Daca tu te-a purtat frumos cu el in continuare chiar si dupa ce s-a aflat ca iti place de el cu siguranta i-ai dat impresia ca vrei o relatie si tocmai de aceea te-a respins.Cel mai probabil e ca de fiacare data cand o sa va vedeti la scoala o sa isi aminteasca de acel incident si nu o sa poti sa te apropii de el nicioadata.Parerea mea e ca ar trebui sa lasi lucrurile asa, altfel vei complica si mai mult situatia.
PS:daca imi vei urma sfatul si il vei trata cu raceala o sa ii devii "putin"antipatica si asta pentru ca o sa ii ranesti orgoliul.Dar asta e un semn ca ai reusit exact ce ai vrut :sa ii demonstrezi ca lucrurile s-au schimbat, ca nu mai conteaza atat de mult pentru tine
Du-te la el si spune-i ce simti intr-un mod prietenesc poate are si el aceleasi ganduri ca si tine!
FUNDA?