anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi place de un baiat si cred ca si lui ii place de mine, mai vorbim pe skype si cand ma vede ca ma duc spre casa singura, el fiind in urma mea alearga dupa mine si ma saluta, mai vorbim in drum spre casa, asa ca i-am spus ca il iubesc si de aici am inceput ambii sa ne trimitem melodii de dragoste, iar dupa ceva timp a inceput sa ii faca curte unei colege (sefa clasei) iar apoi eu am plecat in alta tara si de aici am pierdut legatura cu el, vorbim foarte rar si mi-a promis ca se va revansa. Iar cand m-am intors in tara, doar ma salutat si atat.Crede-ti ca ma place? Nu e genul de baiat timid.Inainte sa plec i-am dat o poza si un breloc iar poza mia inapoito. Ce credeti? va rog ajutati-ma! Dau funda si desigur voturi restul

4 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Nu te mai consuma nu stie nici el ce vrea, deh e adolescent asta e si nu e sigur pe ce face deci vorbeste cu el si nu-ti face iluzi ca dupa sa ramai dezamagita.

| qpattyx3 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, nu ai de unde stii sigur daca te place sau nu decat daca il intrebi.Degeaba ne-am da noi cu parerea ca oricum nu stim ce e in sufletul baiatuluiwinking.happy

| Ayame17 a răspuns:

Hmm sincer, cred ca nu. De obicei, atunci cand esti departe de cineva, il uiti. Cred ca asta s-a intamplat si cu el.

| PsihologTPU a răspuns:

Buna seara, Corina! Probabil, in cazul in care ai fi ramas in tara, ai fi avut sansa de fi impreuna cu baiatul de care ne vorbesti, dar mai mult ca sigur plecarea ta a distrus ceea ce ar fi putut fi. Draga mea, fii sigura pe tine si fii optimista. Continua conversatia cu baiatul in masura in care aceste conversatii nu iti fac mai mult rau si nu te afecteaza pe termen lung. Ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el si poate, impreuna, gasiti o solutie! Mult succes, te imbratisez calduros, Aihanna.