anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi place de un baiat si cred ca si lui ii place de mine, mai vorbim pe skype si cand ma vede ca ma duc spre casa singura, el fiind in urma mea alearga dupa mine si ma saluta, mai vorbim in drum spre casa, asa ca i-am spus ca il iubesc si de aici am inceput ambii sa ne trimitem melodii de dragoste, iar dupa ceva timp a inceput sa ii faca curte unei colege (sefa clasei) iar apoi eu am plecat in alta tara si de aici am pierdut legatura cu el, vorbim foarte rar si mi-a promis ca se va revansa. Iar cand m-am intors in tara, doar ma salutat si atat.Crede-ti ca ma place? Nu e genul de baiat timid.Inainte sa plec i-am dat o poza si un breloc iar poza mia inapoito. Ce credeti? va rog ajutati-ma! Dau funda si desigur voturi restul.

Răspuns Câştigător
| PinkkRosee a răspuns:

Hey! Uite ce cred eu: era si normal sa se distanteze de tine si daca spui ca nu prea mai tineati legatura-poate el a cunoscut pe altcineva.Intelege-l si tu.Eu as cam 'renunta' la el.Cred ca e prea tarziu sa incepeti din nou o 'relatie' sau cum vrei tu sa o numesti.
>Sper ca te-am ajutat! Pa-pa! happy

1 răspuns:
| zaikaQ a răspuns:

Nu stiu ce sa spun, cam complicat cazul mai ales daca ti-a intor si poza inapoi.mai bine intreaba-l prin sms daca in fata nu ai curajul ca apoi sa stii ce sa faci, sa mai risti pentru el sau nu.baftawinking