| ionutbrezeanu a întrebat:

Imi place foarte mult de o fata insa nu stiu cum as putea sa o abordez.Sunt in clasa a 11-a iar ea e a 10-a si invata dupa-masa.Cum as putea intra in vorba cu ea si ce subiecte ar trebui sa aduc in discutie astfel incat sa isi doreasca sa mai ma vada sau poate sa iesim undeva? Tin sa mentionez ca sunt cam timid de felul meu si nu am avut nici o relatie pana acum cu nici o fata, de-asta va intreb pe voi, cei cu experienta, cum ar trebui sa procedez.

1 răspuns:
| Christian826 a răspuns:

Pai scuze dar asta e o gluma cum nu ai mai avut o relatie mor de ras
bine scuze te ajut desigur
pai daca chiar vrei sa cuceresti fata intreaba de la un baiat care sta in apropierea ei adica sunt bini prieteni si intreaba ce place fata cu ce se ocupa in timpul liber mai bine daca intrebi un baiat nu o fata ca fetele vorbesc intre ele despre asta insa nu ttrebuie sa te duci la ea si sa spui ca o iubesti si ca vrei sa fiti ipreuna dar mereu sa spui comlimente daca invatati impreuna spune-i mereu ca cat de inteligenta e sau daca explica ceva uitate in ochi ei degeaba nu te uita la tine si spune-i sa repete ce a spus pentru ca te ai pierdut in ochii ei sau ceva de genu bafta funda? daca mai vrei sfaturi doar scriemi