anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place mult de un baiat.
Din ultima vreme ma jigneste- doar de fata cu prieteni- si prefera sa fie cu o fata- uraaaaata ca un liliac- si cu prietenii.
Cand este singur cu mine, imi arata videoclipuri si vorbim foarte deschis.
(Tin sa precizez ca el stie ca eu il plac). Nu stiu... sunt derutata, confuza.
Ce sa mai cred?!
Multumesc din avanshappy

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

E foarte urat ce face, e sincer un copilas prost si needucat. Astfel de lucruri nu se fac. Asa va face si daca veti ajunge sa fiti impreuna. Poate fi o tachinare ca chipurile te place, dar nu stiu, tu chiar stai asa si accepti sa te faca cum ii vine la gura sa se dea mare in fata alora, doar ca ti s-a pus pata pe el?

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Sa nu crezi nimic, sa te bazezi pe fapte.
Pana la urma probabil nici nu te place, ca nici tu nu esti miss perfectiune daca zici chestii de genul "prefera sa fie cu o fata- uraaaaata ca un liliac- si cu prietenii." poate de asta nici nu prea sta cu tine cand este cu prietenii, ca te supra evaluezi, poti sa arati cat de bine ai arata daca nu stii sa te comporti aia e, odata si odata tot o sa te evite.

| SelfieWild a răspuns:

Te place, doar ca nu vrea sa afle alții și de asta te jignește.

| KeepCalmAndHaveAHoliday a răspuns:

Nu merita sa te gandesti la un baiat care nu știe sa se comporte în fata ta ORICARE ar fi circumstanțele. Dar cred ca vede în tine o persoana cu care își poate pierde timpul

| teddybearhaveanapple a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri happy

| AmexTwentyFive a răspuns:

Nu trebuie sa mai crezi nimic. Se va schimba. Orice baiat e asa. Dar daca vrei sa fii impreuna cu el trebuie sa il atragi cu o schimbare. Cum ar fi: corpul lucrat, daca ai parul lung si ondulat sau drept ti-l tunzi pana peste umeri si ti-l faci ondulat(baietilor le place asta), etc.