| VallyN a întrebat:

Imi poate spune cineva cum se aplica tinctura de cimbru contra acnee(cantitatea,modul de aplicare, etc)Dau funda cel mai bun raspuns si cel mai rapid

Răspuns Câştigător
| lacrima15 a răspuns:

Da ti-am scris acolo (Pentru a grabi vindecarea acneei se recomanda si tratamentul intern cu o lingurita de tinctura de cimbru (diluata intr-un pahar cu apa) de 3-4 ori pe zi.)

2 răspunsuri:
| lacrima15 a răspuns:

Pentru a obtine tinctura de cimbru umpleti o sticla de jumatate de litru cu flori de cimbru de camp, turnati alcool/tuica/vodca sau rachiu de secara/fructe de +-40% alcool pana se umple sticla si lasati solutia la soare timp de 14 zile. Se strecoara si se pastreaza in sticle mici, inchise la culoare, departe de lumina si caldura.
Se utilizeaza pentru stergerea frecventa a tenului dimineata si seara, cu un disc demachiant. (de 2 ori pe zi este suficient, iar daca simti si vezi ca tinctura iti arde fata, poti reduce tratamentul la o singura aplicare/zi).
Tinctura de cimbru are un puternic efect antibiotic si cicatrizant. Pentru a grabi vindecarea acneei se recomanda si tratamentul intern cu o lingurita de tinctura de cimbru (diluata intr-un pahar cu apa) de 3-4 ori pe zi.

| VallyN explică (pentru lacrima15):

Lacrima15...Eu mi-am cumparat online tinctura de cimbru si vreau sa stiu daca se aplica pe fata cu discuri demachiante in stare pura sau se dilueaza in apa?

| lacrima15 a răspuns (pentru VallyN):

Da ti-am scris acolo (Pentru a grabi vindecarea acneei se recomanda si tratamentul intern cu o lingurita de tinctura de cimbru (diluata intr-un pahar cu apa) de 3-4 ori pe zi.)