| marinavacaras a întrebat:

imi poate spune cineva cum se poate de slabit intr-o saptamana, imi trebuie neaparat sa slabesc in timp scurt cel mult 3 kg

Răspuns Câştigător
| selysol a răspuns:

O sa iti spun cum am slabit eu happy deci am scos din alimentatia mea toate grasimile, dulciurile, mancam des si putin mancare usoara si doar 1-2 felii de paine pe zi si nu alba ci neagra si in plus am baut dimineata pe stomacul gol ceai cat s-a putut de cald si seara la fel dupa mancare si bineinteles am facut in fiecare dimineata si seara exerictii in jur de 100 de abdomene genoflexiuni extensii dans( ma zbenguiam prin camera) si tot felul de exercitii pentru solduri si picioare de pe net) si am slabit foarte mult. Secretul este o alimentatie sanatoasa si multa miscare. Cred ca te-ai saturat sa auzi asta dar doar asa potti sa slabesti. Mai este o dieta pe care am auzit-o si a fost incercata de prietena mea si chiar i-a dat rezultate se numeste dieta balerina suna cam asa:
ora 8:00 un ceai
ora10:00 2 oua fierte tari ( poti sa schimbi ouale cu niste cereale sarace in calorii pentru ca nu e bine sa manaci in fiecare dimineata oua)
ora 12 suc de rosii sau niste fructe
ora14:00 sunca presata sau o felie da paine prajita
ora16:00 un fruct
ora18:00 branza slaba
stiiu ca pare cam drastica dar si perioada in care vrei sa slabesti este scurta poti sa schimbi unele mancaruri dar sa fie usoare fara grasimi secretul e sa mananci des si putin fa si sport pe cat posibil cu aceatsa dieta slabesti un kg pe zi depinde de metablosimul fiecaruia bafta :*

| marinavacaras explică (pentru selysol):

Multumesc cred ca voi incerca

4 răspunsuri:
| strengaritzza a răspuns:

Nu manca mult. Mai ales dupa ora 6 seara. Si o cana de ceai verde pe zi de 250 mil. In timpul zilei mananca fructe. Daca vrei sa slabesti asa urgent.

| PuFaRiNa007 a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/......tatea_5371

Pentru rezultate mai bune, mai iesi seara la alergat, mananca mai mult salate :-*

Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu :-* Fundita;;)

| Ani000 a răspuns:

Regimul de şapte zile poate fi folosit oricât de des doreşti. Dacă este urmat corect, nu numai că te scapă de 5-7 kg, dar şi curăţă organismul de toxine.

Ziua 1
Orice fruct cu excepţia bananelor. Pepenii verzi şi galbeni au cele mai puţine calorii, dar pentru aceste produse, autohtone, mai trebuie să aşteptăm. Mănâncă doar fructe, iar la prânz încearcă o supă de legume. Hidratează-te cu ceai neîndulcit, suc de afine şi apă.

Ziua 2
Orice tip de vegetale. Mănâncă pe săturate orice vegetale conservate sau crude. Evită fasolea uscată, mazărea, porumbul şi consumă mai ales vegetale verzi (cum sunt spanacul, ştevia, urzicile etc.), pe care le poţi servi împreună cu supa de legume. La cină delectează-te cu un cartof copt cu unt. Nu mânca deloc fructe.

Ziua 3
Mănâncă oricât doreşti - supă, fructe şi vegetale - dar fără cartof copt. Dacă ai respectat dieta pe trei zile, fără trişări, vei constata că ai slăbit între 2 şi 3 kg.

Ziua 4
Banane şi lapte degresat. Mănâncă până la trei banane şi bea cât mai multă apă. Bananele au multe calorii şi hidraţi de carbon, la fel şi laptele. În această zi, organismul va avea nevoie de potasiu, hidraţi de carbon, proteine şi calciu pentru a reduce nevoia de dulciuri. Nu uita de obişnuita supă de legume!

Ziua 5
Carne de vită sau pui şi roşii. Poţi consuma 250-500 g de carne de vită şi o cutie de roşii în bulion sau până la 6 roşii proaspete. În această zi încearcă să bei 6-8 pahare de apă pentru a elimina acidul uric din organism. Completează cu supă cel puţin o dată.

Ziua 6
Carne de vită sau pui şi vegetale. Consumă cât doreşti carne de vită sau pui fără piele (fiartă sau friptă, nu prăjită) şi vegetale sau cartofi copţi. Nu uita de supa cea de toate zilele.

Ziua 7
Orez Uncle Ben’s sau orez integral, suc de fructe neîndulcit (de preferat din fructe proaspete), supă de legume şi vegetale. Mănâncă pe săturate, dar nu exagera, stomacul nu mai suportă aceleaşi presiuni. Dacă ai respectat regimul de mai sus, la sfârşitul celei de-a 7-a zile vei constata că eşti mai uşor. Dacă ai slăbit mai mult de 7 kg, întrerupe regimul 2 zile, înainte de a-l lua de la început.