| losseru a întrebat:

Imi puneti spune care e faza cu cipurile implantate in corpurile nou-nascutilor? Am auzit ca au legatura cu iadul sau ceva de genul... Explicati-mi va rog!

Răspuns Câştigător
| B3ntea a răspuns:

Nu au nici o legatura cu iadul happy Iadul nici macar nu exista daca cauti amanuntit subiectul,cipurile sunt implantate in nou nascuti ca sa ii poata controla si monitoriza fiecare miscare si alegere pe care acestia o vor face,practic ii transforma in roboti, acestia nu mai au libera alegere, fac ceea ce vor altii, nu au drept la exprimare si la alegerea lucrurilor, e ca si cum tu ai avea o papusa...papusa face ce vrei tu, ei vor face la fel ce vor altii happy

| losseru explică (pentru B3ntea):

Asta inseamna ca rata natalitatii o sa scada...Iar in legatura cu iadul, exista.Sunt nenumarate referiri in Biblie cu legatura la acest subiect...

P.S Daca tu crezi ca iadul nu exista, crezi si ca ala cu cornite nu exista, iar asta e pacat!

| B3ntea a răspuns (pentru losseru):

Ala cu cornite, stiu sigur ca exista, dar stiu si mai sigur ca iadul si raiul nu exista pentru ca m-am documentat destul din surse sigure, dar nu are rost sa continuam discutia pe tema asta pentru ca nu o sa imi schimb niciodata opinia

Si atunci cand murim unde mergem? Ti se pare relevanta ideea de reincarnare?

Si apropo...Cipurile sunt obligatorii?(am uitat sa te intreb)

Nu mergem nicaieri,creierul se opreste,la fel si inima,nu mai auzim,simtit,vedem, nimic, ramanem in pamant, ideea de reincarnare sau reinviere nu este exclusa, pe parcurs sper sa aflu mai multe si despre asta si si daca ii valabila ideea cu reincarcanrea/reinvierea va fi tot aici pe pamant.In biblie s-au schimbat multe lucruri dar majoritatea sunt inca tiparite bine si clare, nu exista nici rai nici iad, cand doresti informeaza-te mai mult pe tema asta si vei vedea ca asta scrie.Plus ca ortodoxia este printre cele mai false religii din lume.

Cipurile nu au fost inca introduse nicaieri, dar urmeaza, si nu ai ce face, nou nascutilor li se vor implanta cipuri, fie ca vor ei sau nu..este doar o chestiune de timp pana asa va fi in toata lumea

Iti recomand un canal de youtube care te va indruma putin catre realitatea din lume https://www.youtube.com/channel/UCX-E6tCvVUPtO5IH9xsCRgQ Nu place multora..pentru ca spune adevarul..si multor oameni nu le place adevarul pentru ca este crud

10 răspunsuri:
| losseru explică:

Multumesc mult! Mi-ai fost de mare ajutor.

Pentru nimic, urmareste cateva videoclipuri deale lui Levi, vor fi de si mai mare ajutor.

Mersii mult pentru Fundă!