| Smile4free a întrebat:

Salut Tpu...imi puteti da linkuri in care pot afla cat de multe se poate despre Jorje Blanco?laughing mersi mult...a da FUNDA tongue

1 răspuns:
| Messi20102 a răspuns:

Iti dau eu informatii despre Jorge happy :

Nume:Jorge Blanco Güereña
Data nasterii:19 decembrie 1991
Locul nasterii:Guadalajara, Mexic

El este cunoscut pentru rolul său ca Pavel în primul sezon al seriei de Disney Channel "Cand suna clopotelul". Din anul 2012 participa la serialul Violetta in rolul lui Leon.
El a început cariera de televiziune în 2007, când a participat la reality show High School Musical: La Selección care ia permis sa participe la un film de spin-off de succes din SUA High School Musical. Deși nu a câștigat programul, Blanco dă glas la albumul a programului, ia parte la filme in format high Musical.In Scoala de film, joacă cel mai bun prieten al protagonistului Cristóbal Rodríguez (Cristobal Orellana), care este publicat în 2008, în Mexic și în anul următor, în Italia.

El a apărut în 2010, în al zecelea episod din autostrada miniseria: Rodando la Aventura în 2011 și este unul dintre protagoniștii primului sezon al serialul de televiziune Cuando Toca La Campana, care ar putea trage, de asemenea, unele videoclipuri muzicale ca "Es El Momento" sau "Un Celebrar" în luna mai a acelui an, el a plecat în Statele Unite pentru a participa la Prieteni Disney pentru Schimbare Jocuri în echipa galben pentru a ajuta agenția UNICEF, el reprezintă, în continuare Mexic în muzica video de Bridgit Mendler "Putem schimba lumea "de prieteni a proiectului Disney pentru Schimbare.

Datorită filmare din seria Violetta televiziune, el a participat la doar patru episoade din al doilea sezon din serialul de televiziune Cuando Toca La Campana.

Sper ac te-am ajutat happy