Daca crezi ca te descurci la matematica informatica sau dar gandeste-te si ca in clasele a 11a a 12a. a 10a. matematica nu va mai fi aceiasi ca in clasa a8a sau a7a. eu acumm sunt clasa a9a. si cu toate ca am laut 10 in examen la mate, nu m.a tentat sa ma duc la un profil real. la mate info trebuie sa fi F.BUN/a la mate pentru ca bacul il vei da M1, fizica, info. materiile care tin de real. funda?
Eu sunt la mate-info clasa a 11-a si tin sa precizez ca nu trebuie sa fii foarte bun la mate ca sa absolvi un astfel de profil. Daca vrei la mate info trebuie sa-ti placa matematica si informatica plus ca la BAC poti sa alegi dintre materiile:CHIMIE, BIO, FIZICA sau Informatica.Merita sa faci un profil real deoarece nu inveti mecanic ci inveti logic, acest lucru iti va prinde bine in viata.Bafta!
Asa este invat mult mai usor la mate decat la restul si imi place foarte mult matematica!
Daca ai mai multe intrebari/nelamuriri nu ezita sa imi scrii un mesaj si te voi familiriza cu situatia si iti voi da sfaturi si de ce nu sa furi meserie...Fortza Steaua! Salut!
Asteptam raspunsul tau, in curand )
9.90 media 5-8
Pana la urma, la ce ce profil ai intrat? Ce medie ai avut de admitere la liceu? Cat ai luat la mate in examen?
Lilikiri întreabă: