Nu faci nimic cu replicile. O privesti in ochi, ii zambesti, o faci sa rada, te lasi surprins privind-o pe furis, incerci sa o ajuti daca ai ocazia. Daca vorbesti cu ea ii faci complimente discrete (iti sta foarte bine... (ce poarta ea), ai ochi foarte frumosi in lumina asta, etc.) Nu te holbezi la ea si nu ii faci declaratii din prima.
Decat sa ii spui replici din astea romantico-plictisitoare, mai bine incerci sa o faci sa rada
Veizi ca ai ceva pe fund dupa ce se uita i zici erau doar ochi mei adica a tai ))
Sa sti ca de cand eram mic mi-am dorit o prietena din(Cluj; Bucuresti...) sau de unde e ia
(Faine buci asta e obtional) )))
Cand treci pe langa ia spui of doamne iepuras si o sa zambeasca putin )
Can trece pe langa tine si de exemplu e si un prieten de al tau langa tine spui ex:Ma Adi da numa fete frumoase sunt in Cluju asta sau de unde esti tu)
Fetele sunt satule de replici, asa ca nu incerca sa ii dai vreo replica ca te va respinge imediat. incearca sa fii doar tu si cu minim de cuvinte frumoase si politicos sa fii, asa o sa te aprecieze!
Replici frumoase de spus sunt multe, Dar depinde cum le ia in considerare, Eu as prefera mai mult sa ii daruiesc o floare!
Daniel_Iulian_1980 întreabă:
NoraAnda întreabă: