| ApofissPapaya a întrebat:

In curand va fi ziua mea si o voi tine la mall, desigur facand cinste pentru prieteni si prietene. Problema e ca unde o tin, cred ca o sa vina o fata care prietenei mele nu ii prea place. Posibil sa faca scandal etc. Voi ce ati spune, sa invit persoana, tinand cont ca cu inca un prieten mi-o tin in aceeasi zi (suntem nascuti in aceeasi zi). El isi cheama colegii...etc. Sa o chem pe fata aceea?

2 răspunsuri:
| elenita_7894 a răspuns:

Buna...eu as zice sa nu o chemi pentru ca ar iesi un scandal de toata frumusetea si mai bine nu...asta e parerea meahappy. funda?love struck

| Adelutza_8961 a răspuns:

Pentru tine cine e mai imp? Prietena ta. s´au "acea fata"
Parerea mea( ma pun in locu prietenei tale)
Daca o iubesti nu o supara nu face in asa fel in cat sa aiba o amintire neplacuta doar e ziua tasad
depinde foarte mult si motivu pentru care nu o suporta pe fata acea... daca cumva e geloasa pe ea. s´au ati avut voi ceva in trecut. s´au crede ca ai ceva cu ea...in fine ceva in genu legat de tine si fata acea.mai bine nu o chema.
Insa daaca nu o suporta din alte motive.mai putin serioase.
dar tu te intelegi bine cu fata respectiva invit´o pr ta o sa inteleaga. e ziua tahappy big grin. sper sa iti fi fost de ajutor.big hug Si la multi ani!