| EduardCr a întrebat:

In iunie 2011 a ramas verisoara mea la mine cam 1 saptamana, intr-o zi am stins totul pe la ora 2:00, iar pe la 2 si 10 nu puteam sa adorm si am vrut sa ma uit pe pereti, cand m-am uitat pe scaunul de la calculator era un fel de fantoma sau un strigoi de culoare albastra care se uita la peretele din fata lui, atunci mi-am tras plapuma peste fata si i-am scris pe telefon verisoarei mele ce vad, apoi ea s-a uitat si mi-a scris inapoi ca nu vede nimic, ca sa nu ma sperie. Apoi mi-am dat iar plapuma jos de pe fata si m-am uitat spre spiritul acela. si atunci se uita la mine! Dimineata, dupa ce i-am spus ce se intamplase verisoarei mele, mi-a spus ca si ea l-a vazut, dar ii era frica sa imi spuna.Voi ce parere aveti?
P.S. : Nu era imaginatia noastra, pentru ca am vazut-o amandoi.happy

Răspuns Câştigător
| Nicol_Iepuras_1998 a răspuns:

Buna! Se poate intampla orice .......toate chestiile au un inceput fiecare poveste are un bob de adevar de atunci ti-sa mai inamplat? ati fost sg acasa in acea noapte?

2 răspunsuri:
| ellkka a răspuns:

Buna,poate era o umbra, care putea sa apara de la ceva din camera, nu cred sa fi fost o fantoma, asa stati linistite, mai repede era o umbra.

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Se poate sa fie vreo unbra dar se poate sa fie altceva recomand sa dai cu tamaie prin casa sa cauti in trecut despre camera si casa ta cheama un preot sa sfinteasca noaptea si spune cateva rugaciuni inainte de culcare iti recomand sa citesti rugaciuni despre Maica Domnului ca sa te ajute.Toate cele bune