Ca sa faci o medie trebuie sa te fi transferat de cateva ori. Nu cred ca iti poate spune numeni. Pot in schimb sa-mi dau cu parerea si sa zic ca nu o sa dureze mai mult de o saptamana. Dar cine stie, poate la tine la liceu au ceva protocoale care trebuiesc urmarite, poate iti ratacesc dosarul. Se pot intampla multe. Dar o saptamana. Eu zic ca in jur de o saptamana.
Bună!
Văd că tu pricepi cam GREU :(
Ţi-am EXPLICAT şi la întrebarea anterioară :
http://www.tpu.ro/......-la-altul/
Tu vrei să GHICIM când vei depune tu Cererea de transfer şi când are loc şedinţa de Consiliu? =))
Toate cele bune!
Ca bine zici... Nu stiu de ce mai intrebi daca stii ca depinde de liceu. Eu mi-am depus actele azi si maine am mers la celalalt liceu. Poti sa intrebi la secretariatul liceului la care esti si afli cel mai exact raspuns.
"in medie cam in cat timp se rezolva"
Ca sa faci o medie trebuie sa te fi transferat de cateva ori. Nu cred ca iti poate spune numeni. Pot in schimb sa-mi dau cu parerea si sa zic ca nu o sa dureze mai mult de o saptamana. Dar cine stie, poate la tine la liceu au ceva protocoale care trebuiesc urmarite, poate iti ratacesc dosarul. Se pot intampla multe. Dar o saptamana. Eu zic ca in jur de o saptamana.