Ma îndoiesc amarnic că ai macar 10% din cunoștințele necesare.
Piata IT e in declin in Ro. Se caută experiență acum și nu se mai angajează așa mult pentru că programatorii au devenit scumpi. Ma îndoiesc că se complică cineva cu minori.
Asta nu înseamnă că nu trebuie sa continui să înveți, sa faci proiecte și să îți construiești un portofoliu care o sa fie extrem de util pe viitor.
Am inteles, iti multumesc mult pentru ajutor!
La 16 anisori nu te angajeaza nimeni ca nimic, nici macar freelancer, fiindca trebuie sa ai peste 18 ani si un curs sau o specilizare.
Inteleg, dar am urmat niste cursuri de la varsta de 15 ani, astfel cursurile avand o durata de un an m au ajutat sa iau ISTQB certified tester si python institute Certified Entry-level Python Programmer ca certificate. Tare greu imi este sa cred ca nu pot sa ma angajez macar pe o perioada de incercare. Va multumesc frumos pentru raspuns!
Dupa cum spuneam, nu ai nici o sansa pentru ca esti minor si toate companiile de freelanceri au limita de varsta: peste 18 ani.
In price caz, un curs nu valoreaza nimic, pana nu faci dovada ca esti bun profesional, ori la 16 anisori nu ai cum sa dovedesti asta.
Sunt angajator si lucrez foarte mult cu freelanceri, dar minorii nu au ce cauta in asemenea joburi, fiindca nu pot semna documente legale, ca sa raspunda in fata legii.
Sigur ca poti incerca sa te angajezi pe perioada vacantei de vara, pe un post de intern la vreo firma de IT.
In timpul anului scolar, axeaza-te pe scoala.
Asa si-ar dori si parintii tai.
La 16 ani ai mintea aia să faci așa muncă îți trebuie creier... bravo o să-ți faci banii tăi pe baza ta.
Roxana_2583 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: