| KolG a întrebat:

In primul rand am aproape 18 ani.Sunt cu o fata de o luna si faza e ca am facut o luna fix de ziua ei. In primul rand fata a zis ca vrea sa sa ma scoata la un restaurant de ziua ei. Eu am venit cu ideea sa mergem o scot EU la un film iar ea a spsus ca e ziua ei si plateste ea. N-am mai zis nimic dupa. Acum vine intrebarea, ce sa fac? Sa platesc eu tot, sa o las pe ea, sa platesc doar filmul in rest mancare si necesitatile sa si le plateasca singura, sau sa o las sa imi plateasca ea mie doar filmul, tinand cont ca eu deja i-am daruit un cadou destul de scump. PLS?

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

In primul rand, in primul rand, in primul rand eu zic sa nu-ti bati capul cu aceste treburi neimportante! De ce nu te bucuri ca o cineva importanta se gandeste la tine? De ce ne place sa cautam nod in papura si sa nu savuram o intalnire in 2, de suflet? EU este Uniunea Europeana scrisa prescurtat, deci lasa sa plateasca EU totul si tu vezi filmul ala, savureaza tot specialul intalnirii, bucura-te de prezenta feminina extraordinara si lasa fixurile! Numai bine!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ziua ei, plateste ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las/o sa se simta si ea "barbata" o data in viata. Las/o sa plateasca.

| missfatadelatara a răspuns:

Fi bărbat!

Plătește tu tot! rolling on the floor

| leapșa a răspuns:

Daca ea vrea sa plateasca, las-o. Fa-i pe plac, ca doar odata-ti face o cinste mare.
Insa, daca se ofera sa plateasca doar filmul si cand e de cumparat ceva ea nu face nimic, iti scoti portofelul si achiti tu.