| AlexxPitesti a întrebat:

In primul rand sper sa nu imi luati intrebarea in ras...
Problema este urmatoarea :
Vrea un smecher de pe aici sa ma bata... pe motiv ca nu i-am luat intr-o seara o punga de chipsuri..cu toate ca ii dadusem inainte 2 lei. imi cerea mereu, si el e mai mare si mai bazat ca mine. eu am 14 ani aproape. el are 17 cred ca intelegeti ce fel e. Si i-am dat 2 lei dupa s-a intorss si a zis ca sa iau chipsuri si nu am luat dupa ce s-a rugat. si a zis ca o sa imi iau bataie cand e beat si de astea.
Asta s-a intamplata cum vreo luna si inca cred ca e suparat pe mine, a vorbit si un prieten de al meu care se intelege cu el si a zis ca nu se lasa pana nu ma vede "sange".

Acum 2 zile si ieri a venit la scoala unde invat eu dar nu cred ca venise pentru mine, e ocupat cu altu acum si am trecut pe langa el dar nu cred ca m-a vazut.
Cu frumosul nu cred ca se poate ca stiu de ce e in stare.

Intrebarea : cum sa scap de el fara sa iau bataie?

2 răspunsuri:
| anca29 a răspuns:

Daca te mai ameninta eu zic sa le spui parintilor ca mi se pare cam handicape' tipul! Sau fă ca mine: i-ati un caine si du-l la cursuri de dresaj care includ atac la comanda happy

| Psychic a răspuns:

Trebuie sa spui dirigintelui, directorului de scoala si parintilor, ei o sa stie ce sa faca, eventual poate te muta la alta scoala.