Povestea aceasta nu prea pare reala. Daca nu aveai chef de bataie iti vedea pur si simplu de drum? Prin aproape tot ce ai facut i-ai dat de inteles ca tu chiar ai chef de incaierari stupide ca in filme.Schimba ruta de mers acasa si stai in banca ta, fiindca parintii tai n-o sa planga fericiti la inmormantare, laudandu-se cum i-ai aratat tu lu' ala care voia sa te bata si cum ai avut tu miscari ca Bruce Lee, dar ca, fiindca ala a fost un nasol, a scos cutitul la momentul tau de slabiciune.
E real, dar pot spun ca da ma simt putin mandru pana la urma m-am batut cu unul cobsiderabil mai mare decat mine, iar eu nu sunt cu bataile, iar la plecare cand m-am intors si l am injurat si eu deja aveam curajul necesar l-am vazut ca e slab si asta am simtit, stiu ca am gandit prost dar eram destul de nervos crede-ma, sa se ia cineva de tine sa injure si sa sara la bataie, nu cred ca ti mai poti tine calmul, miscare lui bruce lee chiar s-a intamplat? nu am facut niciodata un sport de contact dar cred ca m-am descurcat bine, a fost pur instinct nu am avut in cap sa fac asta, in plus nu am prea mare experienta in batai, dar daca crezi ca am scris un text de 500 de cuvinte doar pentru a ma lauda pe aplicatia asta mhh :"), am vrut totusi sa spun cu "l am batut etc etc " faptul ca tipul o sa caute sa se revanseze, pentru ca nu m-a atins, poate daca incasam si eu cateva lovituri m ar fi lasat in pace, pot spune un fel de remiza
Diorrus întreabă: