| swsh12314 a întrebat:

In ultima vreme am sesizat ca nu ma pot concentra la invatat deoarece stau cu gandul la jocuri si ma face sa intru pe Youtube. Recunosc stau cu orele dupa aceea, puteti sa ma ajutati cu o metoda de a uita de jocuri de tot ca sa pot sa imi maresc mediile?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| UnOhm a răspuns:

Incearca sa elimini factorii ce iti pot distrage atentia in momentul in care te apuci de teme, iar cand te uiti pe internet poti cauta videoclipuri sau detalii ce iti starnesc interesul care sa aiba legatura cu o anumita disciplina studiata. Este un exercitiu de vointa care, la inceput va fi mai dificil, dar care cu timpul va deveni o obisnuinta.

| swsh12314 explică (pentru UnOhm):

Mersi de ajutor, o sa incerc din rasputeri, daca nu cred ca am nevoie de un psiholog sad

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu intelegi de buna voie, noi nu avem cum se te oprim de la obsesia asta.
Poti vorbi cu parintii tai, sa-ti interzica asta sau sa-ti confiste telefonul, computerul si orice joc sau aparat electronic.

| FaraNumePls a răspuns:

Lasa telefonul deoparte. Închidel, e mai simplu

| swsh12314 explică (pentru FaraNumePls):

Asta e faza, nu reusesc :\

| anonim_4396 a răspuns (pentru swsh12314):

Gaseste alte chestii de facut.
Eu mi-am sters Facebook si mi-am facut insta, mult mai lejer, o data la 2 zile daca deschid.
Cat despre Youtube, e cancer si pentru copii si pentru adulti.
ma rog asta e o alta poveste.
De ce nu incerci sa te uiti la seriale?
Vezi 2-3 seriale si iti faci un program.
Azi vad 3 seriale din x nu stiu ce, si invat pe urma 2 ore, dar ideal ar fi intai sa te apuci cu invatatu si apoi ca recompensa sa vezi 2-3 seriale din ce iti place tie, ca sa nu fii cu mintea in alta parte daca faci invers happy