| Dragos_Bogdan_1993 a întrebat:

In ultima vreme ( cam de 3 ani de zile ) parintii ma cam 'marginalizeaza', sunt un baiat de 13 ani care este pus sa faca nu stiu ce chestii iar dupa aceea dupa ce promit ei ca vor face ce au spus si ca imi vor da ceva, imi dau fix... Si pe langa ca mananca **** cu tona, daca nu fac lucrul ala bine primesc o palma dupa cap de ma ia dracii. Pic jos nu comentez nimic, ca daca incep sa plang incepe scandalul si bataia cea mai mare vine la mine (Ex: Un lemn, stiti voi gen nu lemn gros, e o ruptura mai subtire dintr-un lemn cu care ma lovesc peste picioare si in cap.De la un timp incoace a inceput si mama, cu promisiuni false, si la fel si notele mele si respectul fata de ei respectiv increderea a inceput sa scada.Acum sunt marginalizat si comparat cu toti colegii mei unii care au si note sub 6 la orice materie si cu un baiat care are 9 la mate si restul notelor < 7 la orice materie.Sunt facut prost, idiot, handicapat, batut in cap etc. Si nu mai au nici ei incredere in mine.
Ce as putea sa fac? Uneori ma gandesc la sinucidere, am scris asta si intr-un raport psihologic la scoala, si cand au aflat ai mei tot eu mi.au luat bataie si am stat intr-un colt al camerei 1 sapt. fara ca macar sa vreau sa ii vad.Ce as putea face? Eu consider ca sinuciderea ar fi cel mai bun lucru care cred ca si pe ei i.ar face fericiti cat si pe mine. Voi ce spuneti? Va rog sa fiti seriosi si nu este o gluma. sad Ajutor scuze daca e scris gresit e scris de pe tel.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Asta e abuz, nu poți sa dai așa intr-un copil ca ai tu chef. Nu l-ai făcut ca sa îl slugaresti. Dacă ăștia sunt părinții tai slabe șanse sa ii poți face sa se schimbe.
Iar dacă apelezi la Protecția Copilului te va duce intr-un centru de plasament.
Gândește-te bine dacă mai suporta situația...

3 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Imi pare tare rau pentru tine, sincer.
Chiar nu mai poti sa rabzi si tu pana pe la 16-18 ani? Dupa, te poti angaja si usor-usor pleca din haosul ala. Pentru ce sa te omori?
Nu vrei sa ai si tu in viitor o sotie? Un copil care sa iti umple viata si cu care sa nu te porti ca ai tai cu tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema asta nu este a noastra, ci a autoritatilor ele trebuie sa intervina vorbeste la scoala cu dirigianta probabil o sa anunte protectia copilului pe ei ii priveste noi nu te putem ajuta decat cu sfaturi.

| AlessandraAle5 a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!