| f0rever a întrebat:

in ultima vreme ma simt foarte singur adica vreau sa zic m-am mutat in Germania c-am de 7 luni si nu e vorba de prieteni sau altceva am inca prea multi. Doar ca simt o singuratate in mine. Probabil e dorul de prieteni din Romania dar nu cred pentru ca vb cu ei zilnic, sau poate sa fie pentru ca vreau sa imi fac aici o prietena nici eu nu stiu, dar vreau sa scap de singuratatea care o simt, sau nu stiu poate ma simt intr-un fel si bucuros pentru ca in 2 zile e ziua mea de nastere si o fie prima petrecere de cand stau in Germania. Oricum cum as putea sa scap de ceea de simt pentru ca nu ma simt prea bine asa. :-s

Răspuns Câştigător
| XMaDiKaX a răspuns:

Incearca sa faci ceva interesant impreuna cu prietenii.Nu lasa starea asta sa te doboare. Daca tot ai plecat in Germania, formeaza o noua viata acolo si bucura-te.Tot ce e acum e spre bine.Daca vrei o prietena,fa tu primii pasi,cauta, vorbeste, mai iesi pe afara.Daca o sa stai asa nu o sa gasesti pe nimeni. Ocupa-te cu organizarile de ziua ta impreuna cu prietenii. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| Skittel a răspuns:

Pai daca ai plecat definitiv in Germania in primul rand felicitari, asa ca pentru viitor zic. Iar daca simti un gol cred ca e din cauza ca nu te.ai acomodat inca prea bine, cu colegii, cu noii prieteni si chiar cu stilul de viata de acolo. Zici ca ai si multi prieteni.Cu atat mai bine. Poate ca nu ai mentionat tu, sau poate ma insel eu, dar probabil ca grupul tau de prieteni format nu e unul in care te.ai acomodat inca, tocmai pentru ca esti nou. nu bat neaparat ca ei te considera lupul singuratic. poate da, poate nu. E normal sa fie putin mai greu sa te acomodezi intr.un grup deja format de ani de zile. pentru ca ma indoiesc ca te.ai mutat acolo cu tot cu prietenii din Romania. Eu te sfatuiesc sa iesi cat mai mult cu gasca, sa fii mereu vesel si deschis cu ei, astfel incat sa nu fii "cel nou venit". Repet, poate nu se intampla asta. dar chiar daca nu e asa, arata.le cat de prieten esti cu ei si astfel te vei obisnui si cu noua ta viata si sunt sigur ca si te vor aprecia si fetele pentru asta. Fa.te placut tuturor. Vorbeste frumos, ZAMBESTE!

| f0rever explică:

Parca ma simt mai bine fara sa fii facut nimic, sau poate ma simt mai bine pentru ca acum Sambata urmeaza petrecearea de ziua mea si o sa fiu cu toti prieteni. xD ^^