Incearca sa vorbesti cu ea exact ca atunci cand erati impreuna, nu cred ca este greu, chiar daca esti rusinos! Vorbeste cu ea despre toate lucrurile amuzante care ati facut impreuna si multe altele! Bate si tu niste apropuri, ceva..Incercarea moarte nu are! Bafta!
Nu prea pot...Nu sta deloc in jurul meu
Le spune celorlalte fete sa plece, iar asa zisii prieteni ai mei pleaca cu ele.Mai mereu raman singur...
Hmm,complicat,dar insista, cred ca sunt cai cum poti sa fi mai aproape de ea, imposibil sa nu fie! Renunta la starea ta de rusine ca altfel ai de pierdut daca ti asa de mult la ea!
Si daca refuza? O sa ma fac de ras
Daca refuza inseamna ca nu mai tine la tine si mergi mai departe!
De ce sa te faci de ras? Nu cred ca esti primul baiat caruia ii place o fata!
A mers
Ai o funda
Iti trimit prin mesaj povestea)
Nu imi vine sa cred! ) Sa imi zici tot! Ma bucur ca am fost de ajutor!
Nu pot, n-am grad
Poi eram afara cu varul meu,ne plimbam si apoi ne-am oprit undeva, sa stam pe niste scari...I-am vazut, Au venit la mine si am inceput sa povestim. Ceilalt ai plecat, varul meu a plecat si am mai ramans noi doi... Atunci am inceput sa-i povestesc(despre ce mi-ai zis tu la primul raspuns), iar ea era foarte fericita si era cam rosie la fata.Cand a venit timpul sa ne despartim, ne-am sarutat(intentia a fost a ei).De atunci s-au mai intamplat multe Parintii ei au afltat de mine. Am mers la patinoar etc)
Merci! Mi-ai fost de foarte mare ajutor!>
Ce poveste frumoasa de dragoste! Ma bucur ca am fost de ajutor!