| losseru a întrebat:

Salut,TPU!
In urma cu 1 an am avut o relatie de cateva luni cu o fata pe care am vazut-o pentru prima oara.Stateam departe unul de altul si eu am hotarat de ne despartim... Acum, s-a mutat la mine in oras si
m-am indragostit iar de ea.Dar acum e prieten sau nu stiu ce cu un al baiat.Nu stiu cum sa-i spun...
Niste sfaturi? Dau funda la ala care merge
P.S.Sunt cam rusinos de felul' meu

Răspuns Câştigător
| LittleShyDevil a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea exact ca atunci cand erati impreuna, nu cred ca este greu, chiar daca esti rusinos! Vorbeste cu ea despre toate lucrurile amuzante care ati facut impreuna si multe altele! Bate si tu niste apropuri, ceva..Incercarea moarte nu are! Bafta!

| losseru explică (pentru LittleShyDevil):

Nu prea pot...Nu sta deloc in jurul meustraight face
Le spune celorlalte fete sa plece, iar asa zisii prieteni ai mei pleaca cu ele.Mai mereu raman singur...

| LittleShyDevil a răspuns (pentru losseru):

Hmm,complicat,dar insista, cred ca sunt cai cum poti sa fi mai aproape de ea, imposibil sa nu fie! Renunta la starea ta de rusine ca altfel ai de pierdut daca ti asa de mult la ea!

Si daca refuza?straight face O sa ma fac de rasrolling on the floor

Daca refuza inseamna ca nu mai tine la tine si mergi mai departe!
De ce sa te faci de ras? Nu cred ca esti primul baiat caruia ii place o fata!

A mersrolling on the floor
Ai o fundawinking
Iti trimit prin mesaj povestealaughing)

Nu imi vine sa cred! laughing) Sa imi zici tot! laughing Ma bucur ca am fost de ajutor! happy

Nu pot, n-am grad laughing

Poi eram afara cu varul meu,ne plimbam si apoi ne-am oprit undeva, sa stam pe niste scari...I-am vazut, Au venit la mine si am inceput sa povestim. Ceilalt ai plecat, varul meu a plecat si am mai ramans noi doi... Atunci am inceput sa-i povestesc(despre ce mi-ai zis tu la primul raspuns), iar ea era foarte fericita si era cam rosie la fata.Cand a venit timpul sa ne despartim, ne-am sarutat(intentia a fost a ei).De atunci s-au mai intamplat multelaughing Parintii ei au afltat de mine. laughing Am mers la patinoar etclaughing)
Merci! Mi-ai fost de foarte mare ajutor!>big grin

Ce poveste frumoasa de dragoste! Ma bucur ca am fost de ajutor! happy

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebu-i sa iti faci curaj si s-o intrebi, lasa timiditatea, nu ajuta la nimic. Nu poti fugi toata viata de probleme sau sa risti sa o pierzi pe ea din cauza unor neintelegeriwinking!

| Andrei296 a răspuns:

Ce poza ai si cam cati ani avea aia 83