Un ceas frumos, o haina care stii ca i se potriveste si este pe gustul sau, niste ochelari de soare ca tot cica este primavara; x ( dar ai grija ca si ei sa i se potrivesca si sa i se potriveasca si fetei )
ii poti lua bilete la un concert!
sau un parfum pe gustul sau!
Sau pur si simplu o felicitare, un cadou care sa stii ca-i place si sa-i spui : " De la mine atat dar de la Dumnezeu mai mult!"
Crede-ma ca o sa-i placa! Gestul conteaza.
Funda doar daca consideri ca te.am ajutat iar daca ai vreo intrebare nu ezita sa mi.o pui
Alcool. O sa-l beti impreuna si o sa va amintiti ( sper) dupa, nebuniile care le-ati facut impreuna. Deci o sticla de ceva, jager,vodka... E major, are voie.
Daca o sa fie un chef cu bufet suedez ( bautura muuulta)-atunci da-i bani. E nevoie de ei, ca sa aiba cu ce sa plateasca petrecerea. Tu ai avut majoratul? Ai idee cat costa? In ziua de azi, se apropie de pretul unei nunti! Daca chiar vrei ceva special, plateste-i niste baieti care stiu manui o chitara, sa aiba un concert live la chef. Nu persoane cunoscute, doar sa cante bine orice cover...
Ia-i un tricou alb, si semneaza-te cu marker, ai grija ca tricoul sa fie semnat de toti prietenii lui, o sa-i placa mai mult decat o felicitare.