Salut! Ştiu perfect ce simţi! Viaţa e noastră. a tuturor e într-o continuă schimbare, şi e normal să fie aşa. Eu am 21 de ani şi nu până de mult făceam lucrurile pe care tu le-ai menţionat în textul tău, exact acelaşi lucruri. Lucrurile insă s-au schimbat, ne-am mutat fiecare în altă parte, eu m-am mutat chiar şi din ţară. Prietenii mei s-au mutat cu partenerii lor, sau au rămas tot cu părinţii. ne aducem aminte de vremurile alea când stăteam toată noaptea afară, pe bancă. sau mergeam cu bicicletele. aveam telefoane d-alea cu clapetă şi ascultam cum spuneai şi tu muzică înregistrată care se audea horror. dar astea au fost vremurie, frumoase de altfel. Schimbările nu sunt uşoare şi cu toţii avem momente de nostalgie când amintirile ne năpădesc. Nu fi trist străinule! e frumos că avoluăm.
Sfatul meu este să nu te păcălești trăind în trecut. Trăiește prezentul, detașează-te de orice gânduri din trecut, revino la prezent și concentrează-te până îți dispar acele gânduri.
"Momentele astea nu vor mai avea loc niciodată "
nu prea e așa, doar ți s-a "pus pata". Mâine o să zici "ce prost/proasta am fost să..."
Se numește trecut si fii recunoscător ca ai amintiri plăcute, încearcă sa îți crezi amintiri faine si in prezent
Nostalgia o sa îți treacă