| KeNNT3D a întrebat:

Inca o intrebare. M-am uitat la un serial si in sezonul 2 a aparut un caracter nou dar in al 3-lea sezon a murit. De cand a murit ma simt naspa rau de tot numai la aia ma gandesc dar nu stiu de ce nu am mai patit asta pana acum. Caracterul era o fata. O trebuit sa moara pentru ca trebuia sa joace in al serial, serialul la care ma uit se numeste the 100. Si cred ca zilele astea imi voi face si un tatuaj cu fata acea. Voi at-i mai patit asta? Cum ati trecut peste. Stiu ca e o intrebare ciudata dar na. Ajutor pls.

5 răspunsuri:
| Nitroblast a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca e fictiune. Tu te-ai atasat de ceva ce nu exista. Nu a existat decat pe ecran si in fata camerelor. Atat. Iar faza cu tatuajul...gandeste-te ca o sa iti treaca (candva, totul e trecator, chiar daca initial nu pare) si o sa il faci degeaba, caci nu o sa mai aiba sens.

| Julizz a răspuns:

Bunã!
Acest fenomen tine de psihicul tau,s-ar putea sa te fii regasit in caracterul ei, sa simti ca ea te completeaza, etc.
Vei trece peste cu timpul, s-ar putea sa te fii refugiat in personajul ei, e totul in regula happy.

| KeNNT3D explică (pentru Julizz):

Ok. Deci nu e ciudat ca vreau si o sa imi fac tatuaj cu fata acea? Si nu e ciudat ca ma simt aiurea cam toata ziua de atunci de cand a murit? Macar daca eram singurul dar am vazut ca mai sunt si alti in situatia asta ca mine. Oricum era tare fata.

| Julizz a răspuns (pentru KeNNT3D):

E putin ciudat ca vrei tatuaj, dar poate te-ai atasat de ea...E normal sa te simti prost deoarece te-ai atasat ca de o fiinta reala.

| KeNNT3D explică (pentru Julizz):

Se poate. Oricum tatuajul vreau sa il fac cand era ea comandant pnm. Sa imi aminteasca de ea. Ciudatlaughing