| HadeS22 a întrebat:

Incepe scoala, maine este ultima zi de vacanta (si ziua mea, happy b-day hue hue hue, fac 13 ani), ce pregatiri faceti voi, ce ambitii aveti, v-ati facut temele de vacanta? Eu unul doar mi-am luat un ghiozdan si un penar nou, rechizite, vreau sa imi mentin bursa de merit, si sa iau note mari, teme de vacanta? Nobody cares.Astept raspunsurile voastre!

3 răspunsuri:
| kRedhead a răspuns:

La multi ani sanatosi! :3
Eu inca nu pot accepta ca sunt a12-a si voi da bacul. Nu sunt pregatita..sau de fapt, nu am incredere in fortele mele laughing. As mai avea nevoie de o luna de vacanta in care sa ma pregatesc psihic pentru ca urmeaza. Da, am avut timp, dar am incercat sa ma distrez cat mai pot. Adio iesit afara pentru urmatoarele 6 luni rolling on the floor sau mai mult. Adio pc, o sa fie minunat sa stau cu ochii in materie si atat! crying
Ok, poate exagerez, dar chiar nu ma simt pregatita...
Si de cumparat mi-am luat cateva caiete si un ghiozdan nou de la u-man. Si in rest..nu ma duc sa fac parada modei la scoala sau sa impresionez. Sper sa fie un an bun big grin

| HadeS22 explică (pentru kRedhead):

Uhh...foarte naspa pentru tine ca dai bacul, I still have time pana intr-a 8-a unde o sa invat toata ziua semestrul 2 dar in semestrul unu, fac ce vreau.Momentan am trecut a 7-a.Nici eu nu merg sa fac parada modei la scoala, o camasa sau ceva haina mai frumusica, niste blugi, tenesi albastrii si aia e, dar in rest toata scoala vine zici ca sunt la vreo emisiune cu pitipoance pe tocuri in fuste mini...trist de ele.Multumesc pentru urare, si lui MoarteaIntreabaDeTine ii multumesc.

| AtateaConditii a răspuns:

Eu nu am primit tema de vacanta. La multi ani, eu nu fac nici-o pregatirelaughing, mi-am luat niste caiete si ma straduiesc la romana sa iau cele mai mari note:X.