| AquaBlue97 a întrebat:

Incerc sa ajut o fata mai mica ca mine, e ca si sora mea, dar ea nu imi da atentie.
Am incercat sa ii explic multe chestii dar degeaba, simt ca eu contez pentru ea dar nu atat de mult incat sa o faca sa ma creada ca ii vreau binele.
SI eu tot suparat raman mereu dupa ce discutam.
De exemplu acum i-am spus sa nu mai dea numarul de telefon asa usor oricum si imi raspundea sec si in scarba.

Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Spune-i ca te-ai saturat si o perioada nu mai vorbi cu ea.Cand in lipsa ta va face o greseala va invata sa iti aprecieze mai mult sfaturile.Nu poti sa-i fi mereu alaturi, las-o sa faca ce vrea si va invata din greseli. Daca ea va crede ca vei fi mereu acolo sa ii corectezi greselile o sa continue.

2 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Salut, inceaarca sa ii explici ca nu e bine ce faca si daca nici asa nu vrea renunta sa mai vorbesti cu ea

| GreenVoid a răspuns:

Da cine esti ma tu Sfantu Petru sa dai sfaturi asa degeaba? Asta chiar e penibil sa te rogi de.o mucoasa sa te ia in considerare cand ea clar e o mucoasa batuta in cap.Altceva nu ai de facut decat sa iei copilite de crescut pe gratis? Ca o sora pentru tine e sora.ta nu una care nici nu te baga in seamawinkingLasa prostiile si vezi.ti de viata ta.