Anyshoara, soluția o deții doar tu. Sunt lucruri care nu depind de noi uneori, iar dacă relațiile dintre adulți sunt grav afectate, ar fi un coșmar ca ei să rămână împreună. Indiferent de ar fi, tu trebuie să fii puternică, să realizezi că rămân amandoi părinții tăi, iar faptul că ei se despart nu are nici o legătură cu sentimentele lor față de tine! Te vor iubi la fel.
Ca sa fi spitalizata 1 saptamana asta inseamna ca trebuie sa faci ceva grav. Asa ca nu te mai juca cu viata ta, pentru a solutiona o problema. Cred ca asta le va face mai mult rau parintilor tai decat bine.
Trebuie să găsești o cunoștință bună, de mare încredere, care să aibă parinții, sora, matușa, nașa, etc medic. Ai să îi explici exact cum stau lucrurile și poate te ajută.
Sau spui în toiul nopții că îți este rău, dacă te întreabă ce este nu știu spui că amețești, că parcă te prăbușești, că-ți tremură mâinile, că ți se usucă gâtul...O să te ducă la Urgențe, că altă soluție nu-i.
Ești sigură totuși că este bine ce faci?
Imi pare rau Stiu cum e cand parintii nu se inteleg, chiar esti in stare de orice Totusi, nu te pot sfatui cum sa te imbolnavesti voluntar (Doamne fereste sa te imbolnavesti chiar din cauza problemelor din familie). Plus ca poti obtine fix opusul (sa se certe si mai tare). Eu am trecut peste asta si ai mei s-au impacat tot datorita mie, fiindca si-au dat seama ca eu sufeream. In cazul meu, eu incercam sa nu ma gandesc la asta si imi ocupam timpul cu altceva (stiu, stiu, e greu ). Apoi totul a venit de la sine. Eventual ai putea sa incerci sa vorbesti cu ei, dupa ce iti mai revii un pic (eu cand am incercat am plans si mai tare, de aia spun sa astepti un pic). Si...roaga-te, fiindca ajuta (nu te indoctrinez religios, doar spuneam asa).
Te pup!
Pai manaca parf de creta, rupeti o mana sau daca vrei sa faci un efort mai mare nu maca cateva zile vomita tot ce manaci, chiar nu am nici o alta idee, dar dc trebuie sa te faci bolnava pentru ai impaca pe parinti tai, incearca sa vorbesti cu unu din ei despre ce simti, sper ca te-am ajutat, daca rezolvi ceva, poti sa-mi spui poate te pot ajuta ca si parinti mei erau sa se desparta acum un an si m-am confrutat si eu cu proble de genu...papa te pup!
Buna.
Nu am de gand sa rad de tine pentru ca te inteleg perfect. Din pacate si parintii mei sunt despariti, dar asta nu conteaza.
Cu spitalul nu este o idee buna pentru ca se ajunge acolo doar daca este ceva foarte grav, de exemplu:operatii, accidente etc. Si daca vrei asta cu siguranta vei regreta dupa.
Ca sa iti impaci parintii ai putea sa te prefaci ca ai o depresie: sa nu vorbesti cu nimeni si chestii de genu. In felul acesta mama ta te va duce la psiholog. Prima data vorbeste psihologul cu tine iar, pe mata ta o trimite afara, apoi vorbeste doar cu mama ta. Cand esti doar tu cu psihologul spune-i ca te-a afectat foarte mult despartirea lor. Cand va vorbi cu mama ta el ii va spune sa incerce sa se impace cu tatal tau. Asta sigur ii va convinge.
Ar mai fii o varianta: Cand esti cu mama sau tatal tau sa te prefaci ca esti suparata sau sa plangi si daca ea/el te intreaba sa nu ii spui nimic. Astepti pana o/il faci curioasa/os si insista. Atunci spui ca esti suparata pentru ca s-au despartit.
Sper ca te-am ajutat!
Multa sanatate!
Ms mult pentru sfaturi prietenii mei...;(cred ca o alta iesire decit sa cer un ajutor de la voi nu mai am