Da, mai exista
Pentru unele fete respectul, iubirea, intelegerea, comunicarea sunt lucruri importante si mai de pret decat materialul.
Ce poate fi mai frumos decat sa traiesti in armonie alaturi de persoana iubita?
Sa stii ca te respecta cu adevarat si ca esti totul pentru el, iti transmite si tie toate gandurile lui bune
Lucrurile materiale se pot face si in 2.
Poti cumpara orice in afara de suflet, iubire, intelegerea...
E doar parerea mea personala
E o parere foarte adevarata, si cu siguranta nu e nu mai a ta! Eu cunosc toate lucrurile astea, stiu ca inca mai exista, dar am vrut o confirmare. Sa nu te schimbi niciodata, esti rara! :*
Multumesc de fundita!
Asa cum exista fete, cred ca exista si baieti care apreciaza aceste lucruri si nu le considera prostii
Nu stiu de ce, dar cred ca si tu faci parte din categoria acelor baieti si acest lucru e de bine. Fiecare e unic in lumea asta si fiecare isi cauta un partener dupa sufletul lui.
Eu mai cred in basme(cum se zice) si cred ca iti poti gasi sufletul cu adevarat pereche.
Vezi? Si tu mi-ai confirmat prin intrebare ceea ce credeam eu.
Nu, nu o sa ma schimb pentru nimic in lume, poate doar in mai bine.
Nici tu sa nu te schimbi si sa stii ca, cine vrea o familie adevarat cauta bogatia sufletului, ci nu pe cealalta.
Scuze, dar m-am cam lungit
Pentru nimic, o meritai! Da, inca mai suntem pe aici. Da, ai intuit bine, fac parte din categoria acelor baieti. Si eu cred la fel ca si tine. Da, asa este! Foarte bine ca nu o sa te schimbi! Nu-i nimic, puteai sa scrii cat vrei tu, ador sa citesc lucruri frumoase, oneste si adevarate!
Ma bucur foarte mult sa aud asta!
Iti doresc mult bine si sa-ti intemeiezi familia pe care ti-o doresti la momentul potrivit!
E bine ca inca mai suntem pe aici, din categoria noastra
Citeste tot ce iti place tie, o sa te ajute in viitor
Parerea mea o fata cauta un barbat doar ca in ziua de azi sunt foarte muli metrosexuali peste tot in lume barbati devin fetite virgine normal ca atunci singurul lucru mai atrage femeia e banul atat asta e adevarul, ambele sexe prefera frumustea,o femeie prefera un barbat inalt, frumos,musculos,voce profunda si cu carcater de barbat matur adica hotarat, indiferent, mai rece, tupeist, fara frica, glumet etc de asta sa si inventat freindzone pentru ca exista multi metrosexuali pe lumea asta, atractia fizica este bazata pe aspectul fizic atat nu pe sufletul din tine ala nu il vede nimeni, suntem finte emotionale ce ce ne place vine inconstient, fetele spun ca vor un baiat cuminte dar in realitate prefera asa zis badboys
Daca ar fi dupa femei, cam 10% din barbati ar avea acces la imperechere.
De altfel, la multe specii din lumea animalelor, maxim 10% din masculi copuleaza. In concluzie, pentru majoritatea femeilor e un compromis faptul ca accepta sa se casatoareasca cu barbati beta, delta, omega. Ele fiind programate genetic sa se imperecheze doar cu masculi alfa.
Asadar, rar ai sa vezi femei care sa-si iubeasca barbatii cu adevarat.
Femeile sunt atrase la ovulatie de barbati puternici, cu gene competitive, iar cand nu sunt la ovulatie, de barbati fideli si rabdatori, necesari pentru cresterea copiilor. Daca suntem atenti la familiile cu mai multi copii, unii dintre acesti copii nu seamana sub nicio forma cu tatal oficial.
Barbatii de treaba pierd. Si asta pentru ca genele noastre egoiste s-au dovedit de-a lungul timpului a fi mai puternice decat genele altrusite.
Prin urmare, femeile sunt atrase cu adevarat de masculi plini de testosteron, buni de vagin, egoisti, aroganti, gata oricand sa calce peste cadavre pentru a-si atinge scopul.Genul speciei noastre, "Homo", a aparut odata cu inceputul Pleistocenului, acum 1.8-2milioane de ani.
Trecerea de la societatea de tip vanatori-culegatori la cea de agricultori s-a intamplat doar in urma cu aproximativ 10000 de ani; este putin probabil ca aceasta perioada, Holocenul, sa fi generat noi structuri cognitive. Asadar, raportat la Pleistocen, experienta noastra in Holocen
este una recenta, neconcretizandu-se inca in noi structuri cognitive. Avem un creier primitiv intr-o cutie craniana moderna.
Dpdv genetic n-am mai evoluat deloc. Practic, instinctul femeilor crede ca suntem undeva pe la mijlocul pleistocenului, cand eram mai mult gorile decat oameni si aveam nevoie de multa agresivitate, muschi, egoism, ca sa supravietuim.
Multe femei se plang ca nu si-au gasit "za oanul" sau ca nu mai exista barbati "adevarati". Adevarul e ca in ziua de azi, ca sa supravietuiesti nu mai ai nevoie de litri de testosteron, tone de muschi, cantitati industriale de agresivitate, ci de creier.
Astazi, barbatii incearca sa supravietuisaca, folosindu-si mai mult creierul. Pentru femei insa, asta constitue o problema majora – masculul actual nu prea mai seamana cu "barbatul adevarat" de la mijlocul pleistocenului, barbat cautat cu ardoare de catre sexul frumos.
Drept consecinta, o gramada de femei nu reusesc sa se adapteze la mediul actual, ramanand fie singure, nefericite, neimplinite, nesatisfacute, fie acumuland o groaza de probleme de natura psihica. Neadaptarea la mediul actual este una din cauzele pentru care unele femei aleg calea
desfraului, fac copii din flori, isi duc la ruina propriile casnicii
Ai scris tot romanul asta degeaba, nu sustin asa ceva! E doar parerea ta...Sunt destule femei care se fac baietei, totii oamenii suntem la fel, nu doar barbatii sau doar femeiile!
Toti oamenii sunt la fel serios? cum ai ajuns la concluzia asta? un beta niciodata nu crede adevarul stiu
Totii oamenii sunt la fel, in sensul ca cu totii facem greseli, nu doar barbatii devin fetite ci si femeiile devin baietei. Asta am vrut sa spun! Cred ca tu te-ai uitat la prea multe seriale: Beta, omega, alfa. Auzi si tu!
Tu esti beta ca daca erai alfa nu puneai intrebarea asta
Exista foarte multe fete care sunt asa...
Totusi, exista si foarte multe materialiste.
In secolul 21 foarte multa lume pune accent pe bani dar si respectul este la mare cautare pentru ca a devenit o raritate *in ultimul timp*
Concluzia este ca trebuie sa cauti *foarte mult* si o sa gasesti mai devreme sau mai tarziu o fata care o sa ofere cel putin tot atat de mult ca tine.
Succes!
Doamne! Nu stiu daca asta e la fel de rau sau mai rau :O
Te sperie, nu? Las' ca nu toate-s ca mine!
Sa ma sperie? Ma dezgusta!
El intreaba " M-ai mai iubi si daca nu as avea bani?"
Ea raspunde " M-ai mai iubi si daca as fi grasa si urata?"
Trage singur concluziile
Am inteles, totul e pe bani acum. Deci pana la urma si frumusetea e pe bani, noi oamenii suntem pe bani. Ce usor ne vindem pentru niste harti!
Da, de exemplu eu. Pentru mine cel mai important lucru e ca un baiat sa faca glume bune, sa nu fie analfabe, sa joace diferite jocuri cu mine si sa ma suporte. Cunosc multi baieti cu bani si au atatea fite in ei ca imi vine sa-i arunc in fata masinii.
Deci n-o sa mor singur daca n-o sa dispun de "bunurile" astea. Mersi! :*
Da,mai există.Dar în zilele de azi majoritatea caută bogăție multă și dragoste puțină, rar mai găsești o fată care să te iubească pentru cine ești..nu pentru ce ești.Dar după părerea mea, aceea fată poate te așteaptă.Ști cum se spune. Speranța moare ultima.Continuă să speri și o vei întâlni pe aceea fată.
Iti multumesc mult pentru sustinere! Asa am sa fac.