| anonimfather a întrebat:

intrebarea mea este un pic mai diferita,tata si toti ceilalti membrii ai familiei ma urasc de moarte,mama este plecata de cand am fost mic din cauza certurilor,eu sunt un fel de oaia neagra a familiei, mereu injurat si luat in rasa de toti membrii familiei, ma gandesc serios sa imi pun capat zilelor dar prietenii mei sunt ca a doua familie ...sau mai bine zis prima mea familie si ei sunt singuri care as avea avea un motiv sa nu ma sinucid

voi ce credeti ca ar trebui sa fac?

sad sad sad

3 răspunsuri:
| Divy a răspuns:

Ce motive au avut pentru asta?

Ar trebui să îi înţelegi şi să-i ignori, au toane şi de urât nu te urăsc pentru că te-au crescut şi după cum pare ai prieteni. deci nu pare că ai lipsuri

Poate că lucru care iţi lipseşte e libertatea pe care o vrei tu sau cine ştie ce iţi lipseşte cu adevărat eu zic să te gândeşti puţin cum stau lucrurile nu cred că te urăsc şi sunt persoane atât de dificile.

| Astaeunnickname a răspuns:

Dacă ai prieteni care te înţeleg, atunci ţine-i aproape. Nu te mai gândi la sinucidere, nu va fi aşă tot timpul! Nu ştiu acum câţi ani ai... Dar o să ai şi tu o locuinţă doar a ta, vei pleca din acest mediu, va fi totul bine.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricât de greu ți-ar fi, nu-ți pune capăt zilelor. Găsește puterea să treci peste toate astea. Cum spune și Astaeunnickname, vei avea într-o zi locuința ta, și vei părăsi acest mediu. Fii tare, and take care!