Sincer nu stiu cum ai putut tine o relatie atata timp. Tu n-ai habar ce face ea, iar ea nu are habar ce faci tu.
Ei bine o relaatie la distanta nu tine si nu va tine niciodata, pentru ca asa suntem noi, fetele, avem nevoie de cineva langa noi, nu la nu stiu cati kilometri departare.
De ce nu te-ai dus sa o vezi, daca zici ca tii asa de mult la ea?
Nu stiu cum a tinut relatia asta 5 ani...
Dragostea la distanta nu se poate. Aia nu-i dragoste. poate doar o aventura.
Tine la tine dar nu te iubeste? Ori si-a gasit altul mai bun, ori s-a plictisit de tine.
Relatile la distanta rezista doar ca ii trebuie multa multa iubire
Depinde ce intelege ea prin "tin la tine". poate este doar atasata si obisnuita cu tine, totusi dupa 5 ani nu este deloc usor sa rupti o legatura cu cineva apropiat. si eu am avut o relatie la distanta destul de mare, si cel putin, la mine a intervenit obisnuita de a vba in fiecare zi cu persoana respectiva, de a stii ca e cineva acolo care se gandeste la tine si cu care poti vorbi oricand oricum. poate nu te iubeste insa te vrea langa ea.sau cel putin vrea sa stie ca are pe cineva "alaturi" chiar si ca prieten, daca nu mai sunteti impreuna.eu nu prea sunt in masura sa iti dau sfaturi, dar oricum cel mai bine ar fi sa discuti cu ea, si mai ales sa nu te amagesti si sa te minti singur. eu sunt de parere ca nu are rost sa continui o relatie atunci cand nu esti fericit.
Am facut aces greseala ca si tine am o relatie de un an si am renutat la prietena mea de 8 ani pentru el. Ea ma punea sa ma despart de el ca nu ii mai acord ei timp. Uneori noi zicem lucruri care nu le gandim cu adevarat suntem orgolioase.Si sunt 2 variante.
1.Ori nu a tinut la tine niciodata si asta e imposibil pentru ca totus sunt 5 ani. Si daca ati facut ceva trebuie sa stii ca fetele nu face cu oricine pasul asta inseamna ca te iubea atunci cand a facut asta. Varianta 2. Probabil si ea a suferit cat ar fi de sensibila sau dura fetele incearca din rasputeri sa ascunda suferinta, ar trebui sa vorbesti cu ea si sa o faci sa iti spuna de ce a zis ca tine la tine dar nu te iubeste.Repet fetele zic des lucruri care nu le crede cu adevarat.
Andrei67y5 întreabă: