| claudiu97 a întrebat:

Intru direct in subiect sa nu va plictisesc: Problema mea este ca am cunoscut o fata si imi este foarte draga (m-am idragostit, cred), dar nu pot sa-mi fac curaj sa o invit in oras. Nu stiu ce as putea sa vorbesc cu ea. Am 16 ani si am avut pana acum vreo 5-6 prietene, nu de lunga durata(maxim 1 luna), dar mi-a fost foarte usor sa vorbesc cu ele. Nu m-am simtit asa ciudat niciodata. Intrebarea mea este ce a as putea vorbi cu o fata la prima intalnire sa nu o plictisesc si sa o fac sa se simta bine? Nu vreau sa o impresionez, doar sa o fac sa-i plac si sa mai doreasca si o a doua intalnire. si mai mult. Va rog ajutati-ma!

2 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Inseamna ca e o fata mai speciala daca te pune in dificultate happy
Gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut.
Nu poti cunoaste mai bine un om decat iesind cu el. Asfel vezi cum te intelegi si cum te simti in preajma ei. In privinta discutiei, nu iti fa griji pentru ca astea vin de la sine.

| EmaEmax a răspuns:

Respira adanc si numara pana la zece...incearca sa scapi de emotii si priveste-o pe fata mai mult ca pe o prietena, asa iti va fi mai usor sa-i vorbesti.Fa-o sa se simta comod in preajma ta si in niciun caz nu fi speriat, incordat.Incearca sa pastrezi un contact vizual si zambeste-i sincer.Nu incerca sa o impresionezi cu lucruri false, deschide-ti inima in fata ei si fa-o sa vada cine esti cu adevarat dar nu vorbi numai despre tine.
MULT SUCCES! :*