| NYØ2002 a întrebat:

Salut TPU-istilor, am o mare problema.Am 17 ani si nu am avut iubita niciodata ca sunt mai inchis la culoare si fața cred ca e de vina si inaltimea(1, 67m),nu prea am muschi.
E adevarat ca toate fetele cauta baieti frumosi, inalti, corp frumos etc?
Daca ma apuc de sală si o sa am un corp misto o sa ma placa fetele? E adevarat ca peste 2 ani ma inalt? Si ma pot schimba la față?

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dragă făt frumos, cine ți-a zis că "peste 2 ani ma inalt"?
zi-i să-ți dea banii înapoi

| Andreeush a răspuns:

Faptul că nu ai avut până acum o iubită nu înseamnă că nu o să îți găsești pe cineva de acum înainte.
Important e să fii tu însuți, să fii educat și să știi să te porți frumos cu o fată.

| RobertMoon a răspuns:

Treaba e ca fetele din ziua de azi prima data se uita la aspect, iar apoi la suflet si cum gandesti, cum te porti, dar nu toate sunt asa, probabil nu ai gasit pe cineva potrivit pana acum.
Eu aveam succes la fete cand eram cam pe la varsta ta, doar ca pe la 17-18 ani nu prea aveam chef de relatii si eram si slabanog si nu eram nici inalt, eram chiar mai pitic ca tine, dar intre timp pe la vreo 20 de ani am cunoscut o fata cu care am vorbit pe net si zicea ca nu-i pasa aspectul la un barbat, asta mi-a zis din prima zi chiar daca nu a vazut ca arat bine, si am fost impreuna vreo 3 ani, acum am aproape 25 si am cam 6 ani de sala, arat mult mai bine fata de cum aratam la 17 ani cand eram pe felie cu fetele si n-am mai avut o relatie de aprox 3 ani, desi au vrut cateva fete sa iesim si chestii de genul, doar ca n-am mai avut chef iar de relatie, asa ca ce am vrut sa iti zic e sa nu disperi din asta ca gasesti si fete carora nu le pasa de aspect, treaba e sa faci si tu ceva gen sa te bagi in seama cu fetele si vezi ce iese, bafta happy

| GouDidodino a răspuns:

Nu prietene, nu are nicio legătură fata si mușchii. Important e cum vorbesti, cum te comporți si cum stii sa le inebunesti, sa le faci sa te doreasca

| ArtIsAnExplosion a răspuns:

Vai de mine cate probleme ai, nici nu stiu de unde sa incep. Si nu, niciuna dintre ele nu e de natura fizica.

In primul rand, esti terifiant de superficial, schimba asta. Ok, ia sa vedem:
- Ar fi fost o problema daca ai fi avut o "prietena" pana la 17 ani. Relatiile nu sunt pentru copii, acestea cer devotament, responsabilitate, sacrificiu, iar voi, copii, nu sunteti capabili de asa ceva, deocamdata. In plus, nu stiti ce e iubirea, iar fara sa fie bazata pe iubire absoluta, pura, relatia e o mizerie.
- Cineva ti-e predestinat, ai un suflet pereche pe care-l vei intalni la un moment dat. Esti perfect pentru cineva, cineva e perfect pentru tine.
- "E adevarat?" - Nu, nu e adevarat. Frumusetea e relativa, subiectiva, 100% in ochii privitorului. Fiecare are propriul ideal, te asigur ca nu toate fetele au acelasi imagine a "barbatului perfect". Nu exista oameni urati, nu are nimeni calitatea necesara sa stabileasca cine e frumos si cine e urat. Toti suntem dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, toata lumea e exact la fel de frumoasa. Desigur, unii oameni te vor percepe diferit decat ceilalti.

- Deci ai legat absolut tot de aspect. Ai vorbit doar de fata, muschi, inaltime etc. Chiar nicio secunda nu te gandesti ca o relatie nu tine de asta? Caracter, personalitate, suflet, chestiile astea iti spun ceva? Vezi, inca o dovada ca relatiile nu sunt pentru copii imaturi, confuzi si inconstienti.
- "Daca ma apuc..." - Desigur, cateva panarame, dar te lasa si alea dupa ce deschizi gura. Zicea cineva "Daca esti prost, poti fi in orice zodie".
Intelege ca doar panaramele nasoale si jalnice se gandesc la muschi si alte rahaturi efemere.
- "... peste 2 ani" - Nu neaparat, dar nici imposibil. Barbatii se pot dezvolta pana la 24 de ani, depinzand de la caz la caz de anumite treburi.
- La fata putin probabil, doar pe masura ce imbatranesti.

In concluzie, esti groaznic de superficial. Nu meriti o relatie, ca esti un copil vai de capul tau. N-ai ce sa faci cu o relatie. La tine relatie inseamna "corp misto". Pai chiar nu are Dzeu niciun motiv sa-ti dea in clipa de fata, ti-ai bate doar joc. In plus, esti incapabil sa apreciezi sau intelegi.
Iti sugerez sa te maturizezi, sa intelegi ce inseamna iubirea, apoi sa te gandesti la relatii. Tu cam vrei sa fii arhitect cu profesionala de la Videle, nu merge asa.

| NYØ2002 explică (pentru ArtIsAnExplosion):

Mai bine raman singur toata viata sau ma sinucid.