Laso o saptamana maxim 2 si vezi daca te cauta cum o facea cand v-ati cunoscut la inceput. In caz ca vezi o raceala si ea s-a schimbat atunci e vremea sa-i zici ramas bun pentru ca evident e atasata de dusmanul tau care ti-o fura.
Nu poti vorbi cu cineva "ca prieten" atata vreme cat baiatul ala a recunoscut ca o iubeste, deci, este mai mult decat o simpla prietenie.
Corect este sa-i ceri iubitei sa decida cu cine vrea sa fie, cu tine sau cu celalalt, dar nu cu amandoi in acelasi timp.
Nu este ok atitudinea ei. Este egoista deoarece daca ea te iubeste pe tine si cu tine vrea sa fie ar trebui sa rupa legatura cu celalalt baiat deoarece iti face rau tie si in acelasi timp si lui daca el indragostit de ea. Baiatul ala ar trebui sa inteleaga ca ea are iubit si nu e ok sa continue sa o vada atata timp cat are sentimente pentru ea. Isi face rau singur in loc sa isi caute pe altcineva cu care sa poata avea o relatie. Puneo sa aleaga, ori tu ori el. Nu poate continua asa. Daca nu te alege pe tine, asta e. Nu ai sa faci, fete mai sunt.
O relatie de prietenie intre un baiat si o fata nu prea exista deoarece la un moment dat unul din cei doi incepe sa aiba sentimente pentru cealalta persoana. Sau mai vazut cazuri dar foarte rare.
Pune-o sa aleaga, frate!
Ori asa, ori asa.
Si daca il alege pe el, mai bine acum decat mai tarziu!
NU exista prietenie intre un barbat si o femeie!
Uite am o prietena care e in relatie de 2 ani cu un baiat si de oarece el e strict cu comunicarea cu alti baieti ea face asta pe ascuns.Nu inteleg motivul ei dar eu cit m-am intilnit cu cel mai bun prieten(si aici vorbim de problema actuala)nu am avut interes de alti baieti in afara de el. Poate nu ii prea prezinti mare interes fiindca daca vedea ca te irita legaturile ei cu acel baiat ea facea deja ceva ca sa excluda acea problema.