| Audi3456 a întrebat:

la anul' o sa ma duc la liceu si am auzit ca in liceu sunt golani de aia,baieti cu,, spate,, etc.ce as putea face sa nu am probleme cu ei?
Cum ma imprietenesc cu colegii? Va rog dati-mi un sfat! Funda

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La liceu sunt elevi care vin din gimnaziu, deci de toate felurile. Nu apar brusc niste copii diferiti. Important este ca tu sa lupti sa ajungi la un liceu cat mai bun si sa fii printre primii la invatatura din liceu. Asa vei ajunge intr-un loc cu copii cuminti, interesati ed scoala (daca ultima medie din liceul tau este in jur de 9) si vei fi respectat pentr rezultatele excelente la invatatura. Toti vor sa fie prieteni cu cel mai bun din liceu, cu olimpicul clasei.

| pufulescu a răspuns:

Te invat eu! Metoda cea mai buna sa ii potolesti este sa reactionezi daca se ia cineva de tine. Deci iti iei frumusel o surubelnita bine ascutita la tine si cand cineva te ataca, te ia de guler, se baga peste tine si alte chestii din astea golanesti i-o infigi frumusel in picior, prima data nu foarte tare!
Eu asa am scapat in clasa a 12 a de smecherii scolii in care eram. Simplu si eficient prietene! Surubelnita nu e arma alba, problemele cu legea vor fi minime! Gandeste-te ca si cu pumnul daca dai taree sigur si normal ca vei avea ceva belele macar cu dirigintele, dar asa scapi direct de dobitocii cu aere.

| ღβأβأ a răspuns:

Eu zic ca o sa fie totul ok. La liceu e diferit de generala. Daca in generala ai fost genul de baiat mai retras, mai timid, la liceu va fi totul diferit. Cunosti prieteni noi va formati noi grupuri si feti fi unu pentru toti.
Cel putin asa am dedus din majoritatea cazurilor.

| Rozzovela a răspuns:

Cel mai bine e sa fii tu insuti.Nu te stresa, ca as nu ai probleme-nu te baga in conflicte