| MariusCiugBuciug a întrebat:

Salut TPU! La un restaurant de langa blocul meu s-a angajat o chelnerița de aceeași vârstă ca a mea(17) este foarte frumoasa și as dori sa ma combin cu ea. Puteti să-mi spuneți cum sa o invit in oras sau ceva deoarece eu frecventez locul destul de des.Multumesc!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu cred ca are 17 ani ca sa poata lucra in restaurant, pentru ca este ilegal. Sau tu nu stii ce inseamna un restaurant. Il si frecventezi.

| dullcat a răspuns:

Buna.Comanzi ceva de acolo si ii poti lasa un biletel, in care o inviti in oras, in carnetul acela pentru nota de plata.Sau o intrebi direct. Depinde de tine daca iti aduni curajul sau nu.

| Furnicuta000 a răspuns:

Fa-i complimente dar asa mai timid, nu fi marlan. Cumpara-i ceva mic, dragut, ori o cafea ori o floare, adica gesturi din astea mici. Nu fi insistent. Incearca sa pari inteligent (daca nu esti). Nu o inviti din prima in oras, asta e greseala pe care o fac multi baieti. Ca sa cuceresti o fata trebuie sa-i arati ca ai rabdare, ca o respecti si ca ai ceva special. Ca de baieti tupeisti si nesimtiti e satula, crezi ca esti singurul care incearca sa o abordeze?