anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

la voi cum a inceput prima relatie? prima iubire adevarata si la ce varsta? eu am 16 ani si nu am avut asa ceva pana acum,desi am simtit nevoia sa-mi fac o prietena nu am facut o laughing,chiar sunt curios, si aici am o intrebare speciala pentru fete si anuma :Voua cum va place sa arate un baiat si cum sa se comporte? Mersi mult de raspunsuri :*

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La voi cum a inceput prima relatie?
Pe un chat mobil
prima iubire adevarata si la ce varsta?
pe la 18 ani, cu fata aia de pe acel chat mobil, avand o relatie frumoasa la distanta de 900 de km,am iubit-o cu adevarat,eu o consider o relatie reala indiferent ca a fost doar virtual sa spun asa
la varsta ta simti nevoia de sex atat,inca nu stii ce e iubirea,relatie serioasa,vei vedea ce e iubirea, suferinta, amagirile, dezamigirile nu e chiar asa amuzant sa suferi din iubire, ai grija ce isi doresti, multa bafta

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu vreau sex, stiu ce vreau, am tinut la o fata de o varsta cu mine si nu ma gandeam la ea ca la celelalte, la sex, o iubeam,. dar pl, a zburat la altul de 22

| anamariarot a răspuns (pentru anonim_4396):

Diferența era de 4 ani, ceea ce mie mi se pare acceptabil. Acum el are 23 și m-a înșelat cu una de 14-15, drăguț, nu? laughing)))))))))))

| anonim_4396 explică (pentru anamariarot):

Foaarte

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea incepe prin a zambii fetei care iti place. Daca iti zambeste inapoi, inseamna ca si ea te place...si poti face pasul 2, salutand-o si la al 3-lea pas, invitand-o la o cofetarie, sau plimbare.

Personal, prefer baietii bine educati, respectuosi, fara vocabular vulgar, pozitivi, fara barfa si fara probleme personale/familiale de care sa se planga la inatlnire.
Cat Priveste aspectul estetic: imbracati curat, fara pantaloni in vine, cu parul spalat si pieptanat, fara creasta de cocos sau mot in cap, proaspat barbierit si mirosind frumos ( in nici un caz deodorant dat peste transpiratie).

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Mersi mult laughing laughing laughing

| WaterDrop a răspuns:

Nu ai facut`o pentru ca ii intrebi pe altii cum ar trebui sa fii tu, in loc sa fii tu insuti, nu ca nu ai fi vrut tongue.Vei primi raspunsuri atat de diferite incat iti vor crea si mai multa confuzie.Nu te intreseaza ce le-ar placea lor, ci ceea ce iti place tie.

| anonim_4396 explică (pentru WaterDrop):

Ce imi place mie nu gasesc laughing, fata cumine si desteapta si frumoasa, tipele astea de obicei sunt luate ori nu sunt, mai degraba raman singur decat sa am langa mine o fata pe care sa nu ma simt bine in preajma ei laughing, totusi, nu mi ai raspuns la intrebari laughing)

| WaterDrop a răspuns (pentru anonim_4396):

"cuminte si desteapta si frumoasa" Ha! One in a million si nu`i vei face fata. Ntz, nu ai fost atent deloc, ti-am raspuns la intrebare cu un sfat mult mai bun decat pe cine sa copiezi la caracter si infatisare.ti-am spus sa te cunosti pe tine si sa devii mai bun decat esti acum.Vezi? Superior sfat!

Pai eu nu copiez pe nimeni, si ma port natural cand vad o fata, altii devin dintr o data glumeeti si plini de energie laughing

| WaterDrop a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine faci! Arata-i tu cine`i taticul!

Adica? rolling on the floor))

| anamariarot a răspuns:

Eu pe la 15 ani m-am îndrăgostit de un nesimțit cu care am stat ceva timp, adică 4 ani, mereu ținând cu dinții de relația aia. Între timp lucrurile s-au mai schimbat și am o relație cu altcineva. Eu una prefer tipii inteligenți, deschiși la minte, sinceri și cu orgoliul mai mic, iar în ceea ce privește fizicul, mereu m-au atras cei foarte înalți și cu pielea foarte deschisă.

| anonim_4396 explică (pentru anamariarot):

Pai care era diferenta dintre anii vostrii? eu acum vad peste tot fufe de 16 ani cu baieti de 22.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce conteaza cum a inceput la mine, sigur la tine va fi altfel