Vorbeste cu el, fa-l sa inteleaga faptul ca si el a gresit facand glume deplasate, cere-ti scuze pentru iesirea ta. Daca tine la prietenia voastra, va trece cu vederea mica voastra cearta, si va veti impaca!
Hey! eu spun sa iti iei inima in dinti si sa iti ceri iertare, dar nu pe mess, ci face 2 face. spune-i ca erai nervos si ca glumele te-au deranjat putin asa ca nervii tai au dat pe afara. eu cred ca daca iti e un prieten adevarat o sa te ierte, mai ales daca ii explici situatia cu calm. o zi buna!
Oricat de greu ti-ar fi trebuie sa o faci.Gandeste-te,poate si el gandeste la fel si daca amanati amandoi timpul o sa tot traca.Bafta!
Oricat de greu ti-ar fi trebuie sa o faci.Gandeste-te,poate si el gandeste la fel si daca amanati amandoi timpul o sa tot treaca.Bafta!
Da...i-am trimis un mesaj in care imi ceream scuze, i-am zis ca eram nervos si daca ar vrea sa ne intalnim sa vorbim mai multe, dar din cate vad e a 2 a zi si el nici macar un bip nu a putut sa dea, asta e, poate ca nu era un...
raooool636 întreabă: