Sigur isi aduce aminte dar poate ca e orgolios ..incearca sa mai stai de vorba cu el si toate o sa fie bine
A? ce raspuns mai este si asta?
Mda...Și vrei mă rog să stai după fundu lui?
( Da! vine de la o stare de plictiseală)
Nu are nicio legatura spusele tale cu intrebarile mele.eu caut o rezolvare. daca vrei sa iti bati joc, nu ai gasit site'ul potrivit,
Vezi tu...Noi ăștia di pi TPU ni s-a luat de întrebările idioate și imbecile a multora...și crede-mă și a ta e.
De ce este idioata si imbecila? am povestit un fapt real, ceea ce mi s a intamplat. daca am facut o prostie pe care o regret, nu inseamna ca si intrebarea mea este idioata. daca ti se parea asa imbecila nu ai mai fi raspuns nimic
Încercăm să prevenim evenimente din astea... dacă înțelegi
Majoritatea pun numai întrebări fără rost, cretine, fără rost...și din ce în ce mai mulți depind de site-ul ăsta fără să mai vorbească cu un prieten, părinte
Site-ul ăsta nu te va îndruma toată viața ce e bine și ce nu...
Poate prietenii nu stiu cum sa te ajute si parintii nu te pot intelege.te ai gandit la asta? daca nu ai de gand sa imi dai un raspuns folositor la intrebarea mea, mai bine o lasam moarta.
Mulți cred la fel ca tine și puțini își dau seama târziu că atunci când putea vorbii cu cineva apropiat nu a putut...Crezi că cineva de aici o să stea să îți bată ție cu mâna pe umăr? Sunt milioane de oameni cu probleme mai grave decât o banalitate ca a ta
Uite ..ca pentru mine este importanta si pentru tine la fel ar fi daca te ai afla in locul meu, de asemenea, stiu ce spun. am vorbit cu ei si asta s a intamplat. prietenii nu te pot ajuta cu orice, familia la fel. mai bine ne oprim. multumesc pentru pierderea de timp. pa si pusi!
El a vorbit la figurat: adica te-ai schimbat mul. nu te mai cunoaste nu te mai recunoaste mai bine. gandeste-te unde ai gresit si repara ce ai stricat, si crede-ma k se va intoarce