Vezi ce vrea prietena ei.
Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cat mai deschis cu ea si sa lasi orgoliu. Pana la urma orice fata vrea ca a barbatul din viata ei sa lase orgoliul, macar o data.
Da orgoliul la o parte si spune-i ce simti printr-un mesaj, tot ce simti.dar vad ca ei nu-I prea ii pasa, dar tu spune-i ce simti, poate lucrurile se vor schimba. nu risti, nu castigi
Oricum dreptatea intotdeuna e undeva la mijloc, adica tu cu ea nu prea va vedeti dar vrea libertate, poate a vrut timp sa vada daca mai tine la tine si daca te iubeste fi convins ca se va intoarce, dar sa nu fie prea tarziu... asa ca mai bine stai de vorba cu ea si lamuriti daca mai are vreun rost sa speri la impacare macar lasa tu putin de la tine daca tot spui ca o iubesti, asta ca mai tarziu sa nu traiesti cu regretul ca ai fi putut face ceva si nu ai facut acum ramane la alegerea ta
Nu te mai complica cu ea, eu zic ca nu merita. Uit`o, si fie invatare de minte!
Dacă ți-o dorești înapoi, spune-i. Un "Iartă-mă " alături de argumentele potrivite rezolva multe. Explicai cum te simți tu si înțelege-o si pe ea. Si încercați sa comunicati mai mult, sa nu mai ajungeți aici. Good Luck :*