| RoByTzU_3995 a întrebat:

m-am indragostit de o fata si nu stiu ce sa fac o iubesc asa tare acum stau cu ea... dar eu stau la 20 km distanta stau la tara. iar ea sta in oras, am un tata care bea mult straight face nu ma inteleg bine cu el deloc ..mama e plecata in Italia si nu stiu cum sa fac sa petrec mai mult timp cu ea si ce sa fac sa nu ma mai simt asa prost ...ca nu sunt langa ea

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vreo unul din voi major?!

| RoByTzU_3995 explică (pentru anonim_4396):

Nu eu am 16 ea are 15

| anonim_4396 a răspuns (pentru RoByTzU_3995):

Banuiam. In acest caz, renunta la a va muta impreuna. Nu cred ca peste toate problemele vrei sa mai ai si cu politia si protectia copilului.
Daca vrei sa o ajuti, vorbeste cu mama ei si explica-i situatia fetei de acasa.

| Sebastian2014 a răspuns:

Eu iti dau un sfat: Continua sa o iubesti si sa SPERI. Spera la tot ce iti doresti si la ce e mai bun. Nu sunt doar vorbe in vant, gandurile pozitive o sa te ajute. Sti engleza? Pentru ca daca stii o sa-ti recomand o ''chestie'' care iti ia 10 minute pe zi si care o sa te ajute cu nerabdarea, tristetea si gandurile rele. Acea ''chestie'' se numeste meditatie. Probabil ai mai auzit de ea sau poate ca nu. Iti spun din experienta ca meditez de doua ori pe zi( 10 minute dimineata si 10 seara ) si ma ajuta enorm sa fiu impacat cu mine insumi si sa ignor sentimentele si gandurile inutile. Aici ai un video in engleza, daca nu intelegi spune-mi si o sa-ti explic: https://www.youtube.com/watch?v=oeIxp6nB2bM

La inceput o sa ai ganduri si nu o sa ai rabdare, dar crede-ma merita. O sa devi o persoana mai calculata si mai calma. Sper ca te-am ajutat si succes! :)

| RoByTzU_3995 explică (pentru Sebastian2014):

Dar mi-e frica sa nu ma insele si sa nu o pierd, sunt gelos nu prea am incredere in ea

| Sebastian2014 a răspuns (pentru RoByTzU_3995):

Daca faci ce ti-am recomandat eu o sa scapi de frica si o sa iei decizii corecte. Da-i o incercare meditatiei macar 3 saptamani si o sa vezi rezultate! happy

| RoByTzU_3995 explică:

Da dar eu nu stiu ce sa-i zic lu tati straight face Pentru ca face urat cand bea si se ia de mine din toate prostiile. si eu m-am indragostit de ea si imi e foarte greu fara ea