anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

m-am plictisit.nu am prieteni. si m-am saturat de pc ce sa fac?

9 răspunsuri:
| Dizz a răspuns:

Lasă pc-ul acesta infect și fă-ți prieteni.

| Evelyn666 a răspuns:

Fa-ti!

| WhiteLife a răspuns:

Citeste.

| FuckSchool a răspuns:

Ai putea incerca sa iti faci prieteni, e cel mai simplu lucru. Mult succesc happy.

| AcHollism a răspuns:

Asculta muzica,citeste,uita-te la TV,deseneaza,plimba-te, fa sport, alearga, danseaza... poti sa faci multe lucruri ca sa scapi de plictiseala, numai sa vrei.Bafta!

| Darcklight a răspuns:

Citeste o carte, iesi sa te plimbi prin parc!

| adutza1999 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie diferenta este ca eu sunt de la sat si ccolegii mei de scoala, club, sunt in oras asa ca cam stiu cum te simti eu de exemplu cand ma plictisesc caut noi programe sau caut unele mistere pe net si incerc sa e fac o logica mereu incearca ceva diferit si nu te vei plictisi.
p.s.cateodata e mai bine sa nu ai prieteni am simtit-o pe pielea mea asa ca am incercat sa ii indepartez vara sa simta si nu-mi pare rau acum macar stiu ca nu are cine ma drada sau dezamagi(un prieten pentru a sti ca e cu adevarat de incredere trebuie mai intai sal cunosti si dupa sa-l vezi)asa ca nu incerca din cauza ca uneori n-ai ce face sa te apropii de niste oameni care nu-ti vor face pe viitor doar rau cauta niste ocupatii care sa te tina ocupat eu mam bazat pe cit e mult mai bine nu simti niciodata singuratatea pentru ca mereu esti inconjurat de intamplarile din carte
sper ca te-am ajutat
distractie placuta

| Bumby97 a răspuns:

Da e normal ca sa te plictisesti de PC.Cea mai buna alegere e sa citesti.Iti recomand romanele politiste de Agatha Cristi.SUPERBE.Sau ai putea sa iti dezvolti un hobby ca fotografia dansul.Ai putea scrie.Sau ai putea iesi in parc si sa intalnesti oameni noi.---Fundita?

| whyyy a răspuns:

Cand sunt cu cineva vorbesc ce vorbesc si dupa nu stiu ce sa mai spun. straight facestraight face