| Stelutasweet a întrebat:

M-ati putea ajuta va rog cu un raspuns BUN si foarte folositor X) ? In clasa mea este un baiat pe care il plac destul de mult ,e mult mai inalt ca mine dar asta nu conteaza. E o poveste cam lunga ,dar prima oara cand l-am intalnit nu m-a interesat deloc deoarece facea pe desteptul dar dupa ce a mai vorbit cu mine ... a inceput sa-mi placa de el(deoarece aveam cateva lucruri in comun) .A mai trecut ceva timp si a devenit nesuferit influentat desigur de "desteptii" mei colegi de clasa.Imi pare rau ca tot il jignesc facandu-l "gay" dar are niste apucaturi O_O si recunosc ca sunt putin geloasa pentru ca prefera sa petreaca ore intregi cu "desteptii" aia decat o secunda cu mine .Va rog spuneti-mi cum sa procedez si sa vorbesc cu el.

Răspuns Câştigător
| Heather_Sioux_Lindsay_1997 a răspuns:

Pai in primul rand nu-l mai face ''gay". Daca il jignesti nu rexolvi nimic.te va ingnora, crezandu-te enervanta.Incearca sa vezi ce vorbeste cu ceilalti colegi si baga-te in seama cu eiwinking. Mult noroc XoXo

3 răspunsuri:
| ThatGirl19 a răspuns:

Aaa... Parerea mea este ca nu te merita :O:O Cum poate o fata adevarata sa stea cu unu` care nici macar nu o baga in seama :O x-(Eu zic sa-ti cauti altul big grin

| Stelutasweet explică:

Scuze dar eu il fac gay, nu ei.E felul meu de a ma razbuna si singurul lucru care imi vine in minte atunci cand il vad cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai baga'te in vorba cu el; i-ai apararea cand il mai fac colegi tai gay, va aprecia aceste gesturi tongue