Eu cred ca el vrea decat sa fie dragut cu toate fetele sa va faca mai vesele si sa simtiti cum trece timpul mai usor.cred ca exagerezi.iti zice ca esti frumoasa asta pentru ca poate chiar esti frumoasa. daca se atinge de tine. te duci fugutza acasa si ii zici la mamicuta ta sa dea un telefon la politie.bafta
Mda ai dreptate incurcata situatie, stii eu ma gandesc ca nu stiu cam mare diferenta de varsta in plus esti minora, adica nu am in vedere ceva rau dar pare straniu, poate nu are de gand nimic rau dar poate vorbesti cu mama ta si dupa ziua de maine vezi ce mai faci succes si La Multi Ani!
Buna!
Cel mai bine e sa pastrezi distanta fata de oamenii care sunt cu mult mai in varsta decat tine, crede-ma. In ciuda faptului ca tii la el, trebuie sa te gandesti in primul rand la tine, chiar daca asta pare cam egoist, dar in acest fel de cazuri, chiar conteaza.
Are 32 de ani si din faptul ca, la fel cum ai spus si tu, le spune tuturor fetelor din echipa ca sunt frumoase si asa mai departe, deduci clar ca NU tine doar la tine. Oricum, are 32. 'Pasiunea' asta e doar pentru moment. Eu cred ca e cel mai bine sa vorbesti cu parintii tai, crede-ma. Daca ii spui lui pe fata, de unde stii ca nu se va enerva si ii va trece cine-stie-ce prin cap?
Asta e parerea mea. La 16 ani ai tai o relatie cu unul de 34 este mult prea mult. Inca esti un copil.
Sper ca te-am ajutat!
Sa ai o zi frumoasa!
Nu stiu ce sa zic.....Ba da.Schimba-ti nr de telefon, incearca sa nu mai fi atat de deschisa, uita-l, nu stii ce are de gand, e o diferenta de 18 ani si in plus esti minora. Spune-le parintilor(cum consideri tu) si poate daca chiar continua asa sa pleci de la echipa aia.Ai grija. Sper ca ti-am fost de ajutor.Primesc FUNDA?
Faza e ca dragostea nu are varsta dar aici e vorba de pedofilism! ai 14 ani ala vrea doar sa ti-o puna atat
Buna...eu una cred ca e totusi prea mare diferenta de varsta si ar trebui sa ramaneti la relatia de profesor-elev sau tata-fiica[ma rog], dupa cum spuneai si tu. Poate si el tine la tine ca la o fiica sau, daca spui ca ti-a cerut nr. de telefon..cine stie. Eu te-as sfatui sa nu te indragostesti de el sau ceva de genu, ca pana la urma, e doar un prof, si mai spui ca nu e nici dragut. n-ai ce face cu el..Acum nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, dar asta e doar parerea mea:*