Eu iti recomand sa lasi parerile si vorbele celorlalti si scuza-mi expresia, trebuie sa te stergi la f*nd cu parerile lor.
Prima oara vorbeste cu ea,spune-i cum a fost vacanta,daca s-a distrat etc.
Dupa incercati sa deveniti prieteni buni,arata-i ca-ti pasa de ce zice,da-i dreptate la ce zice(nu in toate cazurile neaparat),intreab-o daca vrea sa vorbeasca seara cu tine deoarece iti place sa porti discutii cu ea si te simt bine in preajma ei.
Daca ai respectat tot,ea o sa inceapa sa te placa,dar cand sesizezi asta nu incerca sa o saruti sau asa ceva,lasa ca vinul sa fiarba,fa-o sa te placa din ce in ce mai mult si cand ai prins un moment oportun, singur cu ea, ia-o in brate si spune-i:Mereau mi-am dorit un singur lucru de la tine si sarut-o.
Lasa frica de o parte, ea exista in sufletele noastre doar ca sa fie invinsa!
Si sa-ti mai dau un sfat, daca cineva te intreaba daca iti place de x sau y ii raspunzi:"Nu-mi place de ea dar e o fata draguta si ma inteleg bine cu ea" dar in sufletul tau stii ca o placi.
Sper ca ti-am fost de folos.
Daca vrei sa nu ti-o fure altul, lasa timiditatea si mergi si vorbeste cu ea, ce daca ceilalti or sa faca glume, ignora-i!
In viata, daca nu esti mai iute de picior sau de gura, dupa caz, ramai ori nemancat, ori pe jos!
Hei Calin!
Nu ii baga in seama!
Vorbeste cu fata pe facebook, nu in fata colegilor tai si vezi ce iese.
Colegii sunt de multe ori nesimtiti.
Vorbeste si poate iesiti la un suc, ceva *fara colegi care sa va bata la cap*
Curaj!
BTW : Si daca iti place de ea atunci ce?
Aia isi bat joc doar pentru ca vad ca esti rusinos si te stanjenesc.
Ai sa vezi ca daca le spui in fata ca iti place de X atunci o sa te lase in pace.
*Sa nu faci asta caci nu se stie cum reactioneaza fata.*
Buna Calin! Deci ai putea sa vorbesti cu ea si sa ii spui la inceput"Nu ma intelege gresit, vreau sa fim doar prieteni", chiar daca nu e adevarat.De fiecare data cand colegii tai nu au ce face cu viata lor,,spuyne-le si tu replici care sa le inchida gura("Daca iti ridica moralul sa crezi ca mie imi place de ea, cum eu sunt atat de bun, te las in prostia ta ca sa te simti bine" sau ~aici daca fetele incep~"Daca sunt subiect de barfa, tu cretino esti o tarfa".A doua replica am vazut-o la un raspuns pe TPU, dar de prin 2012 parca sau nu mai stiu exact..Si incet-incet, aproprie-te de fata de care iti place si daca vezi ca te place si ea, spune-i ce ai pe suflet.NOROC!