| LightshotPumnalXZXZ a întrebat:

Salut TPU! Ma gandesc mereu de ce nu m-a placut nicio fata niciodata. Eu mereu m-am purtat frumos cu oamenii dar ei mereu au avut ceva cu mine dupa eu m-am purtat urat si apoi s-a dat vina doar pe mine. In alte medii, oamenii m-au primit mai bine, dar in localitatea mea de provenienta mereu am avut numai dusmani sau oamenii au avut boala la mine. Eu sunt mult prea fraier, habar nu am sa muncesc, ma chinui de ani de zile sa invat sa spal vase si sa matur si tot nu invat. Inainte invatam bine luam mai mereu 9 si 10, dar acum nu prea mai fac scoala ca nu imi da voie scoala sa merg fizic si am uitat. Nu prea am ce face, iar daca sunt asa de fraier, cum sa ma placa o fata? Ma plictisesc ca m-a izolat familia unde stau doar ei cu mine, mai mult mama. Puteti sa imi dati vreun sfat? Multumesc.

4 răspunsuri:
| Sapersters a răspuns:

Nici pe mine nu m-a plăcut nimeni vreodată, la început este dureros, dar cu timpul vei învața să trăiești cu ideea că nu toți oamenii sunt meniți să fie fericiți, alții sunt condamnați la singurătate, toate astea pot să fie influențate de aspectul tău fizic, dacă ești un tip urât, e mai greu sa găsești pe cineva, deoarece orice om își dorește ce este mai bun pentru ea/ el, iar dacă ai o personalitate jalnică, nu te așteptăm ca oamenii sa te placa, poate emani energie negativa și faci oamenii sa se îndepărteze de tine, eu vorbesc din propria mea experienta, nici pe mine nu m-au plăcut băieții, pentru că sunt o fata urâtă și au o personalitate jalnică, eu nu te cunosc personal sa îți zic de ce.

| sierra1 a răspuns:

Pentru lămurire deplină: ce ai făcut tu de ai rămas?

https://www.tpu.ro/......avannd-in/

| dullcat a răspuns:

Buna.Incep prin a spune sa nu-ti mai atribui etichete din astea negative, fiindca iti tai singur craca de sub picioare.Pentru ca o fata sa te placa, trebuie mai intai ca tu sa te placi, ca sa debordezi incredere si sa atragi prin asta. Nimanui nu-i plac persoanele care nu au incredere in sine si care nu doresc sa munceasca pentru a imbunatati acest aspect, ci doar isi plang de mila. Frumusetea e obiectiva, nu te mai compara cu toti smecherii de pe social media.

Fa un efort sa termini scoala, mai ales daca aveai note asa de bune.Este mare pacat.Cum adica nu iti da voie scoala sa mergi fizic? Inca se mai fac ore online?

Eu cred ca nu inveti fiindca nu iti place acest serviciu. Iar daca nu termini scoala, vei primi tot posturi din astea, pentru munca de jos. Sau poti opta cel mult pentru a lucra in strainatate.Tu deicizi.

| LightshotPumnalXZXZ explică (pentru dullcat):

Eu stiu chestia asta ca trebuie sa am incredere in mine, dar chiar nu pot sa am daca vad ca sunt stangaci in orice fac si ca nu am foarte mari succese. Eu tolerez pe oricine, indiferent de ce parere are despre sine. Iar cu scoala din cauza ca eram frustrat ca nu imi faceam prieteni am inceput sa fiu delincvent, si am avut note mici la purtare, pe urma carora am ramas repetent. Am schimbat scoala, desi aici nu am facut mare lucru, din ce am inteles de la parintii mei, scoala aceasta nu ma va mai lasa sa merg fizic niciodata. Eu nu iau ore online, ci doar fac teme trimise de profesori pe classroom, dar nu stau ei sa imi predea, iar din cauza asta am ramas in urma tare si nu prea le mai am acum cu scoala.